Pai nu prea...am avut Dunlop înainte.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Kojak View PostCine mai umbla cu teancu' de plastic după el în ziua de azi...cam la orice vulcanizare mai răsărita se poate achita cu cardu'.
si pentru 200 de lei nu ti-ai luat conti ts850 ?!
Comment
-
Nu bre, nu la mogazine, la vulcanizari care in marea lor majoritate (nu dughene d-alea de militari ) comercializeaza si anvelope, jante, vulve.
200 lei diferenta, cumulat la 4 gume, ca sa ajung la Continentaluri.
De banii aia ramasi iau si io d-un mos niculae lu' fi-miu.
A, am uitat, am mai dat si 50+10 lei la jeometrie.
Comment
-
bah ejt nebun?
e una si aceasi dugheana. si da, cand nu vinde gume, traieste din invartit roti si scos holtzshuroafe din roti.
numa io stiu un fost garaj d-asta care a trait ani de zile doar din vulcanizare. acu' de fo' 2 ani incoa, vinde si gume si jante. astia inca nu accepta card.
unii fac si mecanica "usoara", inclusiv distributii.
pe dea alta parte exista si ce povestesti tu, da' nu tre' generalizat. care si-au inceput biznisurile dupa legea cu gumele, e valabil in mare parte si ce zici tu.Last edited by Kojak; 30 November 2014, 20:35.
Comment
-
Seara buna, azi am comandat si eu in sfarsit continental ts 850. Am comandat de aici: www.cauciucurijante.ro la 395 roni per anvelopa. Sper sa le montez pana miercuri pe masina si gata, sunt curios sa vad cum se comporta. Multumesc tuturor pentru sfaturi.
Comment
Comment