Originally posted by MARIVS
View Post
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
mare plus descoperit la conti in aceasta seara, in timp ce m-am retras spre bucale, pe E85, pe ACOSTAMENT. sa le fie rau de la fiere la h8eri!
cine stie asa zisa banda 1 de pe e85 stie ca sunt sleauri de la tiruri si la ploaie se strange apa binisor. ei bine, dintre toate anvelopele pe care le-am avut, iarna si vara, astea s-au comportat excelent in apa aia stransa pe drum.
stiti cu totii senzatia pe care o aveti cand intrati la viteza in balta, ca se infunda masina in asfalt. ei bine, conti degajeaza toata apa instant, fara nicio greata. nu se modifica in niciun fel comportamentul masinii cand treci prin apa, fara acvaplanare, fara nimic.
Comment
-
Originally posted by Tinuletz View PostPoi explica ce inseamna iarna veritabila: zapada, polei, ger sau mers in conditii de iarna pe autostrada ( sa fim seriosi ca in anumite zone se poate depasi lejer si iarna 100 km / h pe autostrada )
Last edited by B997NDL; 26 December 2014, 22:38.
Comment
-
Inainte erau mai putine masi pe strada, iar prin anii 1995, tin minte cand mergeam cu parintii la bunici eu fiind mic, din ce imi povestea tata stiu ca se mergea cu cauciucurile cu uzura pana aproape de sarma si mergea lumea cu ele si vara si iarna. In perioada aia parca lumea era mai "cizelata" ... afara e iarna, minus nush cate grade ... la ce iti trebuie sa iesi din casa in mijlocul traficului ca sa te scufunzi prin nametzi ? Pe cand acum in epoca "mondena" am x5, tractiune 4x4 , cauciucuri de iarna ( de lanturi, lopata sau un sac de nisip - nici nu se pun la socoteala ca lipsesc cu desavarsire ), iese omul la drum si incurca si trafic si mai ramane si inpotmolit ....zilnic gasesti zmei din astia. Daca tot e cod anuntat cu mai bine de o saptamana, tu iesi din judet numai in cazul cand ai o urgenta ce nu necesita amanare.
Comment
-
Am achizitionat pt masina 4 anvelope Hankook Winter ICept RS W442 195/65 R15 88T, noi de pe olx la pretul de 650ron cu transport inclus.
Anvelopele sunt fabricate in ungaria, in luna septembrie 2014, pe sosea uscata sunt destul de zgomotoase, asa in rulaj pe zapada e ok zgomotul, aderenta foarte buna, crampoanele agata imediat si te ajuta sa iesi repede din zapada, consumul la masina de la 10 - 11 a crescut acum pe zapada la 12 12.5 (skoda octavia 2002 1.6 102hp )Attached Filessigpic
Comment
Comment