Asta se aplica doar in Canada. In Romania poti merge linistit chiar si cu 4 Kormorane, masina se va descurca "excelent".
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pentru ca sa incalzit si vine primavara trebuie sa achizitionez 4 buc anvelope 185 65 r15.
As dori sa iau michelin sau continental,michelin am folosit pana acum aprox 110.000km si am fost mai mult de cat multumit.Este vreun loganist care a folosit amndoua marcile si care poate sa imi spuna cateva diferente intre ele.
Comment
-
Si eu tot Michelin am de vara, iar pentru iarna Marangoni 4winter care mi se par excelente.Apropo de Michelin mi se par super cauciucuri pentru ce poate un logan, sunt facute si pentru performanta si pentru economie deci ti-as recomanda Michelin.
Stie cineva de unde as putea sa cumpar 4 jante de tabla pentru logan? Daca mi-ati putea recomanda...
Comment
-
da corect si eu ma gandeam ca sa renunt la ele week-endu asta. dar cum zice beci , noapte e frig si cica o sa fie si cu minus... de ajuns sa inghete vreo baltoaca... asa ca le mai tinem , parerea mea. apropo imi povestea maicamea ca in iarna lu 87 inainte sa ma nasca pe mine cu cateva zile , cica era un polei groaznic nu puteai sa mergi pe strada te tineai de garduri , atunci a avut un accident de masina si sa lovit ``cu mine`` in schimbator. probabil asa se explica ``retardu`` in fine ideea e ca asta era pe la jumatea lu martie. deci daca om avea o iarna dasta??? a ?
sigpic
Comment
-
Vreau sa imi cumpar anvelope de vara, buget de cca 2 mil/anvelopa plus un pic (stiu ca nu tb sa tin cont de bani, in fata sigurantei, dar daca nu sunt...nu sunt). Am ajuns sa aleg intre variantele astea: BF GOODRICH PROFILER 2, CONTINENTAL ECO CONTACT 3, GOODYEAR GT3 , GOODYEAR DURAGRIP (asta ca un maxim, in caz ca celelalte nu sunt totusi acceptabile ca raport calitate/pret). Mentionez ca am deja 2 anvelope de vara Continental (in stare buna, uzura pana in 50%), si ca nu am un stil de condus foarte sportiv, nu depasesc 120km/h , si viteza asta o ajung doar pe drumuri care permit, in general maxim pana la 100, pt ca drumurile frecventate des de mine nu permit (ba sunt destul de proaste, ba au multe curbe). De asemeni accelerarile si franarile bruste sunt folosite destul de rar (doar cand se impune cazul).
Daca poate cineva sa ma sfatuiasca in privinta asta ii sunt recunoscator. Numai bine la toti!Ratacit in spatiu...
Comment
-
Seba, unde esti? Am fost astazi in targ la o firma care se ocupa cu comert si montat anvelope si am intrebat, intre altele, de Semperit. Patroana mi-a spus ca nu se mai produc gumele Semperit, acestea fiind inlocuite de America! Stiti ceva? O fi asa sau incerca cucoana sa-si vanda marfa? Ca am inteles ca Semperit n-ar fi chiar rele. Gume stock 185/65/15 n-avea decat Conti 220 lei/buc, America 170 lei/buc si "noul Kormoran' de care nici nu m-a interesat pretul...Si Michelin dar 330 lei/buc. si nu-mi mai permit.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment