Sunt totalmente de acord cu tine.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Cezar View PostPune o poza si cu martorii de uzura de pe lateral
Pt o iarna, sunt anvelope ok. Chiar si 2.
Insa sunt tocite.
Altele as fi luat si eu , astea au fost un compromis sa zicem asa, pentru iarna asta
Unii au cauciucuri de la Formula 1Attached FilesLast edited by vdmihai; 19 January 2015, 19:33.sigpic
!
Comment
-
am vazut eu unu azi pe la vreo 40 de km de sb, oprise o masina....
oricum, azi o zi neobisnuita cu f multe echipaje de politie pe traseul bv-sb, combinate: politie rutiera+rar
ca o mica completare: pragul minim legalLast edited by cristi....; 20 January 2015, 22:14.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postideea e ca pragul de 4 mm nu e "recomandat", ci e cel legal.
daca dai de vreun filtru rar... dar noroc ca n-am vazut asemenea filtre.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Cred ca trebuie sa fie la limita de uzura. Iar daca te prinde astfel cu ele, iti paote lua talonul.
In fine, nu stiu oameni intregi la minte care sa mearga cu ele pana la martor, sau chiar si mai departe (doar unul dus cu pluta, ce oricum merita o acvaplanare candva )
Comment
-
Nedelescule, pragul de 4mm este recomandat de constructorii de anvelope si exista state unde legislatia reglementeaza acest lucru pentru anvelopele de iarna, dar legea din Romania spune ca adancimea minima a profilului anvelopei (de vara si de iarna) este de 1.5mm.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Ai luat o piatra de pe inima celor care n-au bani de-un covrig, dar merg 1 km cu masina pana la serviciu...doar de dragul masinii, sa-i vada "lumea"
Comment
Comment