Ce n-ai inteles, orice a fost sau e pe masina lui, e bun.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ca dovada ca, kormoranele au lucrat bine e ca nu am avut accident, iarna nu am spus ca-s ok... Iar cine spune ca am mers incet cu ele, sa spuna dupa ce pleaca din brasov si ajunge in centrul covasnei in 30 minute, cu un logan 1.4 remapat, incaltat cu kormorane sau cu ce vreti voi... Nu am mancat rahat in viata mea...
Kormoran sunt ok daca esti constient ca la franare brusca sunt sanie... Cu aderenta pe viraje,nu am avut treaba nici pe ud nici pe uscat.
Cine ma cunoaste personal stie ce om sunt, cine nu, crede ce vrea...
Si mai trebuie sa stii sa si conduci, sa simti masina.Last edited by mumus; 11 February 2015, 11:15.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by mumus View PostIar cine spune ca am mers incet cu ele, sa spuna dupa ce pleaca din brasov si ajunge in centrul covasnei in 30 minute, cu un logan 1.4 remapat, incaltat cu kormorane
Vezi ca mai suntem p-aici care cunoastem traseu' ala...mai umbla la jumatea aia de ora, da-o dracu ca makane rau.
Un trei sferturi de ora, suna mai realist.Attached FilesLast edited by Kojak; 11 February 2015, 11:30.
Comment
-
Am martori, prieteni cu care am plecat impreuna, toti au zis ca-s nebun cand au ajuns si ei, au mers tare da nu au reusit sa tina pasul, am luat multe flasuri atunci, ne grabeam tare...eram tanar si nelinistit si chiar inconstient la faza aia.
Acu vreun an a trebuit sa ajung la Reci repede,eram cu meganul2 de 113 cp si pana acolo dat talpa bine, si tot vreo juma de ora am facut
Martorul cel mai ok e sotia, era in dreapta si era alba
Nu stiu cum am reuait da 30 minute au fost, cu plecare de pe strada Marte, sosire centru covasna.
Kormoran rulesLast edited by mumus; 11 February 2015, 11:44.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by mumus View PostAcu vreun an a trebuit sa ajung la ReciAttached Files
Comment
-
vad ca sunt in clasa cu Kumho, Hankook,Nokian, Fulda, Toyo Vredstein, Falken... etc
Looking for new tyres? Tyre reviews has unbias information for hundreds of tyres, along with group tyre test results and tyre data
iar un B pe carosabil cu apa e mai mult decat onorabil. la banii aia n-as mai sta pe ganduri. vad ca 90% ar merge tot pe ele.
Comment
-
Originally posted by vitriol View Postvreau ceva premium.
Comment
Comment