Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
matador am avut eu pana anu asta, de iarna, matador nordica mp59 parca, au fost foarte ok, nu am avut absolut nici o problema cu ele. in 5 ani uzura a fost minima, am facut numai vreo 30 de mii de km in total cu ele, le-am dat la un cunoscut in iarna asta si am trecut la barum polaris 3, de asemenea foarte multumit si de ele.
intre barum polaris 3 si matador nordica de 5 ani nu am sesizat/simtit nici o diferenta notabila, poate doar ca barumurile sunt o idee mai moi
eu as merge pe matador elite 3 fara ezitare
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostPai din astea am si sunt cele mai tari anvelope cu care am mers pana acum. Sunt singurele anvelope cu care simti ca masina se lipeste pur si simplu de asfalt.
Intr-adevar, sunt super anvelope. Am si eu pe "masina de serviciu", dimensiunea 235/xx/17. E o placere s-o alergi.
In alta dezordine de idei, dac-ar fi sa caut acum anvelope, m-ar cam tenta astea. Raportul calitate / pret este imbatabil pentru anvelopa asta. Ii trimit link si Alinei?
...sau o cadorisesc cu niste Uniroyal RainExpert din 2011?If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
o fi din cauza dimensiunilor 185/55 sau a vitezei (v) dar costa cat oricare anvelopa premium. ba chiar mai mult decat energy saver (259) si conti premium contact (255). unde e raportul ala avantajos ?
Comment
-
Pai nu e niciun raport, bre Nedelescule, ca nu fac parte din aceeasi categorie. Nu poti sa scazi mere din prune. Alea sunt anvelope pentru Corsa C.
Daca dai un "sărci" pe "gugăl", o sa vezi ca 270 lei este un pret bun pentru dimensiunea aia.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment