If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
acelasi logan cu 2 airbag-uri e mai sigur cu anvelope premium decat cu stifturi. daca n-ai airbag-uri poti sa pui orice anvelopa ca e tot aia ?! care e logica.
m-ai vazut pomenind undeva de studii ?! eu vorbeam doar de gandire si de logica.
in oras, numa' daca-s constrans de gropi, radar, trafic, polei sau zapada, merg cu vitezele alea. 50 imi da in nas intr-a 4-a, ce dracu', is motoare mici, rasnite de turatie.
nedelea stie ca daca prinzi o linie libera-n buc. e pacat sa n-o dai si p-a 5-a (70-80), este?
mie imi place in oras sa merg incet/legal. nu ma grabesc nicaieri.
depinde de situatia de trafic. daca e vb de accident iminent frontal/lateral/ intrat in sant, cap de pod etc anvelopele nu mai au nici un rol, intra in joc airbagurile, structura de rezistenta etc
p.s
o fi avand loganu 2 airbaguri, dar soferul are numai 1 si de obicei e cu deschidere intr-o singura treapta, nu e ca la masinile mai de soi care au un calculator care calculeaza viteza de deschidere a.i sa nu-ti spargi capu cand se deschide (una e cand stai cu scaunu dat in spate si alta daca esti foarte app de volan). deci ajungi ca si ala 1 airbag sa fie cu semn de intrebare asupra eficientei lui
cum sa mergi cu 120 pe ceas in oras?! bai, hai sa incheiem discutia ca nu ajungem nicaieri
bluresponse alea sunt de fitza pt logan, deja o dam in pseudo-megalomanie;. da ma rog...
e ca si cum ti-ai lua un telefon vertu care face fix acelasi lucru ca un smartphone normal; okey asta nu ar fi nici o problema daca nu ar aparea o discrepanta frapanta intre telefonu ala vertu de 10-20 de mii de euro si faptu ca poseosru sta intr-un apartament nu stiu unde. adica sa existe o corelatie fireasca intre telefon, casa, masina, conturi etc
daca pe banda 1 sunt gropi merg pe 2. ce?! legal sunt perfect acoperit. viteza maxima in oras e de 60, eu merg cu 60, maximul legal, de ce ar vrea altu sa ma depaseasca?! ma dau la o parte numai daca e civilizat, nu ma ia la flashuri etc. daca nu, il oblig pe el sa treaca pe banda 1 sa-si rupa masina. asta se aplica si la drum intins, inclusiv autostrada (pastrand proportiile de viteza). pe drum prost merg f incet si in zig zag/ mijloc pt ocolirea tuturor imperfectiunilor drumului. daca nu avem drumuri civilizate asta este, trebuie sa ne adaptam
eu m-am obisnuit sa merg numai pe banda 2 pt ca e in stare mult mai buna decat 1, in g-ral. banda 1 numai pt scurt timp, cat sa fac loc altora sa ma depaseasca, apoi revin pe 2 la loc
Tot din putul gandirii: de ce sa dai 300-350 pe BluResponse, cand cu 250 iei Premium Contact?
eu o sa-mi iau blueresponse numai ca sa-l oftic pe Kojak. si fiindca am vazut ca sunt pe primul loc in top. ce mare diferenta 200 de lei la 4 anvelope ? dar de fapt sunt 160, ca nu gasesti premiumcontact, energy saver la mai putin de 259.
le-am masurat ieri pe cele de iarna. fata 6mm, spate 7mm.
cele de vara o mai duc si ele mult. daca aveam bani extra le schimbam doar de amorul artei , dar asa, mai astept.
Numai basinosi cu dunlop, michelin, continental, goodyear. 90% merg cu ce apuca si voi va uitati la cate crapaturi are matrita de turnare :-))))
Va da lectii cristi cum se ruleaza cu kormoran, noapte, ploaie torentiala si 120 km/h. Se incadreaza la gogosi cu branza de oaie care pute :-)))
Nici Cezar nu se streseaza atat si voi la 185 latime masurati si gaura :-))))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment