eu am avut dunlop snowsport sau cum mama lor le spune si am fost multumit, acum testez vredestein snowtrac 3
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Am gasit Dunlop Bluresponse cu dot 0115 la 320lei buc.
M-am uitat la ele, le-am intors, sucit, pipait Arata ca din alta liga, se vad si cu ochiul liber diferentele.
Au in compozitie f. mult cauciuc comparativ cu alte modele de la Dunlop (SP01, de ex.), GoodYear. De Michelin E. Saver+ nici nu mai zic, mi s-au parut f. plasticoase.
Made in France, bluresponse-urile.
Dar...costa prea ptr. o anvelopa, d.p.m.d.v.
Raman in cursa stransa Conti Eco/Premium 5 si Dunlop Streetresponse 2.
Comment
-
oricum, o chestie care vad tinde sa devina g-rala.
din 4-5 vulcanizatori d-astia care sa ocupa si cu comercializarea gumelor, absolut toti sunt de-a dreptu' orgasmici cand vine vorba sa recomande michelin energy saver+
nici o guma nu se compara cu michelin e. saver +, nu conteaza ca-i dunlop, conti, godyear, nu conteaza ce model etc
nu stiu de unde indoctrinarea asta...ce note, rewievuri etc, sunt, citez: "cu cel putin 2 clase pste orice anvelopa", "lasati netu', va zic io ca asa e realitatea"
michelin face discounturi grase la comerciantii astia fct. de volumele de vanzari, sau uat a fak?
absolut toti considerau anvelopa asta, ca guma suprema.
cand i-am zis unuia ca, conti premium 5 a luat cele mai bune note pe adac in 2014, etc..face ala "continental, va zic io sunt slabe, am clienti care se intorc la mine in garantie ca s-au uzat prea repede, luate anu' trecut, ce sa le fac, io le-am zis sa ia michelin"Last edited by Kojak; 10 March 2015, 18:29.
Comment
-
-
Dupa astia, cica ar fi pe primu' loc...cel putin in 2013:
Despre anvelope si jante - noutati si teste din lumea anvelopelor si jantelor. Informeaza-te si alege judicios!
Originally posted by mr.K View PostMarfa noua e si scumpa, dai un ban si nu-l mai ai.
Comment
-
Ideea e ca "moalele' asta la o guma de vara de calitate e diferit de "moalele" de la un cauciuc nou (sa presupunem) de iarna.
nu stiu, difera textura, tratamentul, "reteta", habar n-am, nu ma pricep, cert e ca e alta treaba, se simte la mana, nu trebuie sa fii cunoscator.
Comment
Comment