am gasit la 150 bucata 185 60 R15, ma voi duce sa le vad si sa le montez, sper sa nu aibe pori, ca altfel se vede imediat daca sunt ciupite, rupte sau cu insertia sarita
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ideea e ca nu totul tine de cauciucuri, dar sunt intradevar situatii unde chiar conteaza guma. Spre exemplu, gumele mele din 2010 s-au rigidizat la nivelul in care blochez foarte repede roata dimineata pe asfaltul umed cand uda tampitii astia la prima ora sa nu se ridice praful, de parca se si circula ca sa se ridice praful ...Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by mr.K View Post
De ce nu cumperi resapate, doar si alea sunt anvelope, pana la urma, nu? Ieftin si bun, ajuta la deplasarea masinii.
Sa nu va loveasca cineva din spate cand opriti asa brusc cu gumele alea smechere.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Si Debica Passio 2 au C pe franare, poti pune egalitate intre Dunlop Sp01 si Passio 2?
multe anvelope mid level au B la franare pe ud
Midlevel cu B cunt BFG-urile, Kumho si Kleber.
In rest, snt premium: Pireli, Conti Eco, Bridgestone...
Comment
-
Am o vaga impresie ca loganul meu cu abs si anevlope clasa C se opreste mai bine ca unul fara ABS si pneuri clasa A....
Nea K, daca nici clasa C nu sunt performante decente (adica locul 3 din 6 posibile, ca merge pana la F) atunci ce e?Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostAm o vaga impresie ca loganul meu cu abs si anevlope clasa C se opreste mai bine ca unul fara ABS si pneuri clasa A....
Criminalule.
Originally posted by 827sam View Postapropo, dunlop sp 01 au clasa c la franare pe ud
multe anvelope mid level au B la franare pe ud
Comment
-
Pentru ca ... anvelope.
Cum opincile mele erau pe gata, am gasit la 150 bucata si-am zis sa nu ratez ocazia ...
Bune, nebune, oi vedea... am luat 4 bucatiDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment