Atunci sunt mai ieftine pentru ca sunt din 2008.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Daca pe anvelopa apare H,iar pe factura T...nu e in regula!Daca vei avea vroedata probleme cu anvelopele si vei face o reclamatie in garantie....o sa-ti spuna ca ai venit cu alte anvelope,nu cu cele de pe factura...si o sa ...dai marunt din buze,si nu o sa poti sa te contrazici cu nimeni...ptr ca pe factura scrie una,iar pe anvelopa alta.
Comment
-
da-le dracu, mie mi-au dat garantie pe gume 82H in loc de 88T si 195/50 in loc de 185/65. Depinde de magazin...Astia n-au comentat ca nu-s gume pt logan, le-au vandut, le-au montat, le-au echilibrat, au dat garantie, la revedere-drum bunDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Seba View Postda-le dracu, mie mi-au dat garantie pe gume 82H in loc de 88T si 195/50 in loc de 185/65. Depinde de magazin...Astia n-au comentat ca nu-s gume pt logan, le-au vandut, le-au montat, le-au echilibrat, au dat garantie, la revedere-drum bun
Cum dracu sa nu corespunda marfa de pe factura cu cea data la client????
Lucrez de 7 ani in domeniu...dar e prima data cand aud asa ceva!
Comment
-
Initiam am avut Kormorane. Erau un "deliciu", asa c am scapat de ele cu prima ocazie. Apoi am luat Dunlop Wintesporturile de iarna, cu care sunt la l doilea sezon, si pe cere le recomand din toata inima. O vara am avut (SH) niste Vredestein Hi-Trac pe fata si Pneumant pe spate. Rotile cu SpSport01 le-am luat in decembrie sau ianuarie, deci nu am mers cu ele nici macar un centimetru. Pot in schimb sa zic, comparativ cu ce am mai avut de vara, ca au un cauciuc potrivit, nu prea tare, si profiluri foarte "sanatoase", fiind capabile sa arunce multa apa pe ploaie. Cauciucurile, desi avand numai un an, aratau exact ca alea din magazin, fara fisurile caracteristice ieftiniturilor.
Ma intereseaza si pe mine parerile altora despre aceste cauciuce, ca eu nu le-am utilizat fizic. Am citit mult despre ele, si nimeni nu s-a plans. Cica sunt formidabile pe ploaie, unde-si bat joc de multe cauciucuri mult mai scumpe.Last edited by razvanamza; 17 March 2010, 20:42.
Comment
-
Buna ziua. Doresc sa cumpar 4 anvelope de vara si suma alocata pentru acestea e de maxim 1ooo de lei. Daca imi puteti recomanda, ca un top al preferintelor, va raman recunoscator. De ex: BF Goodrich, Toyo R350 sau PROXES r888, NEXEN, KUHMO, FIRESTONE. Multumesc.
P.S. - am citit toate topicurile de pe site legate de anvelope si inca nu sunt decis.
Comment
Comment