nu cred sa fie vreo problema...desigur, dpdv legal nu e chiar corect insa avand in vedere ca e tot pe 15, si latimea benzii de rulare e tot de 185, nu cred sa se observe diferenta atat de flagrant la partea de talon, adica in loc de 65 e 55....singura chestie, daca merg puse, avand talonul mai mic (55 vs 65) vei simti mai bine denivelarile/gropile, vei pierde la partea de confort la rulare
dar, mai important decat asta, chiar daca zici ca anvelopele arata ok si nu sunt folosite decat 1 an DAR sunt din 2007, eu nu le-as mai pune pe masina deoarece sunt prea vechi, materialul a devenit rigid, nu mai e elastic si oricand se poate intampla vreo situatie neplacuta din cauza asta. asta e parerea mea
dar, mai important decat asta, chiar daca zici ca anvelopele arata ok si nu sunt folosite decat 1 an DAR sunt din 2007, eu nu le-as mai pune pe masina deoarece sunt prea vechi, materialul a devenit rigid, nu mai e elastic si oricand se poate intampla vreo situatie neplacuta din cauza asta. asta e parerea mea
Comment