Plus ca atunci gaseam loc de parcare unde voiam, acum nici unde nu vreau, nu gasesc.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by einstein1984 View PostIancule, problema e ca nimeni nu avea gume de iarna atunci. Adica toti franau si virau la fel de prost, mergeau cu viteze similare. Acuma daca pune unul frana in fata ta cu gume de iarna si tu esti viteaz... dai RCAul.
ps: se cuplau cate 3-4 sa poata impinge la masina daca ramanea impotolita.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Nu fac reclama , dar pentru cei din Bucuresti , am tot cautat anvelope de iarna (pe stoc , sa ma duc sa o vad , sa pun mana pe ea , sa stiu DOT , etc...) pe la majoritatea ... La Vadrexim am gasit pe stoc (pentru logan au cam toata gama) , pana acum sunt cei mai pregatiti .
Am cumparat BF-Goodrich G-Winter , dot 2815/ 204ron bucata . Cel mai recent fata de toti (majoritatea la care am sunat aveau 4814 , 01/3/415 ) , fac referire la Bucuresti .
PS: Ca si exemplu TS850 la Binar erau 330ron, Primat Gold 290ron , la Autobon 270-280(ceva de genu) , la Vadrexim sunt 268ron .
Comment
-
Si 262 aici. Pe astia nu i-a batut niciodata careva la preturi.
Comment
-
Corect , aia sunt cei mai ieftini dar nu sunt din Bucuresti . Este adevarat ca ai transport gratuit dar eu prefer sa ma duc sa vad ce cumpar , nu sa stau dupa curierat pana vine , poate are defect de fabricatie etc etc.. (nu ca la anvelopejante.. se intampla) . Oamenii sunt ok .
La mine a fost din scurt treaba cu anvelopele , trebuia sa le cumpar , aveam o suma si "vazut , placut , cumparat" . Sunt multi care au anvelope in Bucuresti , dar pe stoc nu au . Au termen 24-72 de ore
Comment
-
@Nimeni
ba cam e reclama. big time. mai era pe topicul cu jante o reclama la vadrexim. si la cei de care zice mr.K au fost cele mai proaspete anvelope. si Kojak a luat de la ei. si multi altii. si vadrexim sunt scumpi. multe site-uri sunt mai ieftine.Last edited by B997NDL; 27 September 2015, 00:56.
Comment
-
Nu as pune TS850 pe masina , fiecare cu piticii lui . Am la munca pe clio si nu sunt asa de bune pe cat sunt laudate...
BF Goodrich sunt made in Republica Democratica Romania. Cum am mai spus si repet , eu am vrut sa cumpar anvelopa in momentul in care m-am dus la magazin .
"Buna ziua , aveti paine de astazi ? ... Nu! ... Atunci vin maine . " ....
Comment
-
Comment