Adica te invata cum sa echilibrezi corect o anvelopa. Si de ce asta acum? pt ca se ruleaza cu viteze mari si se folosesc multe materiale eco. Anyway, concluzia este ca acele puncte nu arata cum ca anvelopa e rebut
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Acea bulina reprezinta punctul de greutate real al anvelopei. Anvelopa trebuie montata cu bulina respectiva in dreptul valvei.
Originally posted by Cezar View PostAdica te invata cum sa echilibrezi corect o anvelopa. Si de ce asta acum? pt ca se ruleaza cu viteze mari si se folosesc multe materiale eco. Anyway, concluzia este ca acele puncte nu arata cum ca anvelopa e rebut
Comment
-
Originally posted by Fanez View Post
Pe netul asta tot se preiau din gura in gura multe prostii.
Comment
-
Poate astia te satisfac: https://www.yokohamatire.com/tires-1...match-mounting
Important este ca s-a lamurit problema cu bulinele. O problema bulinoasa.
Am trimis un e-mail la unii de la care vreau sa cumpar gume, unde am cerut niste detalii printre care si despre DOT. Voila raspuns:
Cauciucurile pe care le comercializam, nu sunt mai vechi de 2 ani.
Data fabricatiei - DOT (saptamana si anul) o puteti gasi inscrisa pe flancul cauciucului. Va rugam sa retineti, totusi, ca printr-o buna pastrare a cauciucului de-a lungul timpului, proprietatile specifice ale materialului se imbunatatesc, deoarece compusul din cauciuc poate intari anvelopa si se elimina stresul rularii imediate.
Conform BRV ( Asociatia Federala de Comercializare a Pneurilor si Statiilor de Vulcanizare ) daca sunt depozitate in mod corespunzator, anvelopele intre 3 ani si 5 ani sunt considerate anvelope noi.
Comment
-
Conform BRV ( Asociatia Federala de Comercializare a Pneurilor si Statiilor de Vulcanizare ) daca sunt depozitate in mod corespunzator, anvelopele intre 3 ani si 5 ani sunt considerate anvelope noi.
Gume "noi" de 5 ani sa-si puna ei pe carutele lor, eu le vreau de maxim 6 luni, hai 12 luni daca ofera un discount mare.
Va rugam sa retineti, totusi, ca printr-o buna pastrare a cauciucului de-a lungul timpului, proprietatile specifice ale materialului se imbunatatesc, deoarece compusul din cauciuc poate intari anvelopa si se elimina stresul rularii imediate.
Comment
-
Doar nu era sa zica : Frate, incearca sa nu mai cumperi anvelope daca au DOT mai vechi de un an. Au zis si ei ce s-au priceput, sa le vanda si pe alea cu DOT de acum 5 ani.
Insa specifica foarte clar:daca sunt depozitate in mod corespunzatorse elimina stresul rularii imediatedeoarece compusul din cauciuc poate intari anvelopaLast edited by Fanez; 24 March 2016, 18:39.
Comment
-
Originally posted by nicu78 View Postsalut!
Am si eu o intrebare: anvelopele motrio winter far away 185/65R15, 92T XL sunt bune pentru logan sau nu trebuie sa fie XL?
Multumesc!
mai bine le cumperi pe astea in loc de doua seturi de anvelope (iarna-vara)
sau ia-le pe astea de iarna, care sunt mult mai bune decat motrio.
Comment
Comment