@fanez, de aia am zis un alt sofer "de logan" ca sa fie aceiasi masina. Ca un sofer de bmw ar zice ca tot o barca imputita este.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
cu anvelope noi e normal sa se simta o imbunatatire comparativ cu cele vechi, rulate 4-6 ani
ca o paranteza... din punctul meu de vedere fac mai mult niste suspensii rafinate cu anvelope slabe decat o suspensie rudimentara cu anvelopele cele mai bune
am exemplu concret: test drive-u cu toyota corolla care era incaltata cu debica frigo. pe o portiune de drum cu denivelari nu am simtit absolut nimic, aveam impresia ca pluteam si nu-mi venea sa cred cat de confortabila poate fi
mie mi s-au parut absolut suficiente si debica frigo, nu mi s-au parut zgomotoase, probleme la franare,etc
probabil ca pe logan nu mi s-ar fi parut deloc ”adecvate”, ca sa ma exprim frumos
Comment
-
Originally posted by vitriolCa de exemplu care? Da-mi 5 exemple - din alea multe - de autoturisme care sunt dotate cu aceasta dimensiune de anvelope.
Scuze de raspunsul intarziat dar, doua zile m-am benoclat dupa rotile masinilor oprite la semafor. Sper ca astea sa-ti ajunga, pe langa cele enumerate de colegul 827sam: VW Caddy, Peugeot 207, Ford Fusion, Fiat Punto.
Comment
-
N-am avut decat dunlop sp01 si pe astea
Intre ggrip si sp01 e clar ca dunlop au fost mai ok, dar si duble ca pret
Aceeasi anvelopa pe modelul asta fata de stock sunt mai ok datorita flancurilor mai miciDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment