Probabil ai vorbit tu cu proprietarul, exprimarea in anuntul ala e ... priceless.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Exista doua variante:
1. El e proprietarul
2. E vorba de alt anunt ca in asta ziceJante Dacia logan noi 185 65 r15 continental doar se monteaza pe masina!
L.E. Sau ai tu de vanzarejante origine logan2 cu goodyear duragrip din 2014, complet nerulate la 1000 lei.
Comment
-
Are cam 20 de roti noi din care iti alegi
Continental ecocontact5, duragrip sau barum,
Eu cred ca e un semianalfabet intermediar care vinde de la altii, dealtfel rotile sunt bune
Eu le-am scos la 1000 lei, nu vand eu
V-am dat un pont poate ajuta pe cinevaAttached FilesLast edited by 827sam; 7 May 2016, 12:18.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Salut! Ce părere aveți de gumele astea: http://www.ralsianvelope.ro/anvelopa...vol-8-19809109Prowd of my new wheels!
Comment
-
la 10 lei in plus cred ca gasesti gume noi, n-are sens sa te complici inutil cu resapate.
de exemplu kumho ecowing la 189 lei/bucata, pe viteza de 210, nu 160 si dezechilibbrate ca o guma de iarna, cum e cazul resapatelor. sau la 214lei/buc ai bfgoodrich g-grip. iar astea-s chiar bune...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by AlexPetro View PostCând am pus linkul erau. Cum e firma silverstone?
dar asta e o afacere excelenta la vreo 120 de lei in plus pe set.
si pe site-ul asta sunt toate proaspete. au luat baietii in aprilie anvelope facute in ianuarie 2016
Comment
-
Va recomand sa aruncati un ochi si pe tyrereviews . co . uk ca sa vedeti diferentele (macar alea subiective) dintre anvelopele pe care le doriti
spre exemplu sunt diferente maricele intre duragrip si contiecocontact5, in favoarea goodyear
nedeleule, decat toate alea de acolo, mai bine falken,Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
-
Comment