If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ieri am schimbat gumele si am trecut la Nokian de iarna (cu cca. 14.000Km rulati, au intrat in sezonul no.3)
Dupa cca. 31.000km rulati si 2 sezoane incheiate cu DunlopSPBluresponse, constat cu amaraciune-n suflet ca mai merg doar sezonul urmator, conform ratei de uzura.
Oricum, se comporta in continuare fara cusur.
In loc sa mai freci un pic Dunlop-urile si sa-ti aduca mos Craciun un set nou.
Dimineata erau 4 grade, ma gandeam sa caut si eu prin beci. La amiaza daduse soarele, asa ca mi-a trecut.
Nesemificativa uzura pentru un cadoo de Craciun...2-3000km facuti la asphalt rece.
Orice investitie intr-un set nou de gume inseamna inca cel putin 3 ani de tinut masina.
sapt viitoare cred ca trec si eu pe gumele de iarna, daca se raceste in continuare. nu de alta, dar dunlopurile de vara, sunt mai rele ca ale lui kodjak, si-au cam trait cele trei veri de viata. pana si martorul de uzura e uzat. doar de aia-i si zice "martor de uzura", nu?
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Multumesc mult! Azi am facut si eu a doua pana in 42000 de km. Era un por pe lateral la roata dreapta spate. Am umflat roata si am vazut ca se dezumfla si am dat o fuga la vulcanizare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment