he, he...Uniroyal...ce vremuri in 2002-2005, am avut Uniroyal Rain pe dacia 1300. pe ud, erau "tata lor" gumele alea. dar uitandu-ma pe testele din ultimii ani, parca nici bfgoodrich (de care am avut in 2007-2013) nu mai sunt ce-au fost. au ramas strict numele mari, fara nici una din firmele de sub umbrela, alea de liga a doua. nu mai vezi un barum, Uniroyal, bfg, doar conti, Michelin, gy, Dunlop. a, a cam picat bridgestone si a urcat Pirelli, sau mi se pare mie?
eu sambata am aruncat dunlopurile daca tot am pus gumele de iarna, ca nu mai aveau saracele decat 1mm adancime pe canalele de degajare. home-made slicks in doua veri cred c-as putea sa-i intreb pe aia de fac teste daca testeaza gumele la 50km/h sau isi dau concurs pe timp, pe circuit, inainte sa spuna care tine mai mult si sa-si dea cu parerea despre aderenta?
eu sambata am aruncat dunlopurile daca tot am pus gumele de iarna, ca nu mai aveau saracele decat 1mm adancime pe canalele de degajare. home-made slicks in doua veri cred c-as putea sa-i intreb pe aia de fac teste daca testeaza gumele la 50km/h sau isi dau concurs pe timp, pe circuit, inainte sa spuna care tine mai mult si sa-si dea cu parerea despre aderenta?
Comment