Originally posted by mr.K
View Post
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by Fanez; 4 March 2017, 22:32.
Comment
-
depinde cati bani vrei sa dai pe ele.
de unde ai scos-o cu coreenele ?!
adica continental, michelin, dunlop, pirelli... nu mai exista si au ramas coreenele in top ?
uite aici "ghidul" ADAC la 185 65 R15
Comment
-
A inceput nebunia pe la vulcanizari. Azi dimineata la 8 juma deja era coada la schimbat anvelope. La mine a durat putin, am vrut doar o presiune (aveam 1.8 - 1.9. la depozitare, in octombrie le-am lasat cu 2.0).
Le-am refacut la 2.0 pe toate.
Comment
-
M-am imbatat lupa si am prin curaj din martie.
Originally posted by Old Driver View PostNu 2.2 pe fata si 2.1 pe spate?
N-am inteles niciodata de ce recomanda mai mult pe spate chiar si in conditiile in care incarci portbagajul si bagi 2-3 insi in spate. De obicei, pe fata trebuie sa fie mai mult.
Nu le fac mai mult decat cand stiu ca merg mult afara si pe autostrada.
Atunic le ridic la 2.1 sau 2.2 pe toate.
Daca drumul e nasol zguduie la 2.2, se simte diferenta fata de 2.0.
Comment
-
Le-am schimbat si eu pentru ca de-o saptamana au fost 18 grade in termometru si deja simteam ca directia si franarea nu mai erau asa precise. Chiar daca o sa mai ninga, probabil o sa fie ca anul trecut la sfarsitul lui martie, cand a nins o ora si nu s-a depus deloc pe sosea, ci doar pe masinile parcate. Nu cred ca mai vin viscole sa inchida astia drumurile.
Rotile au stat bine peste iarna. Le-am gasit cu 0.05 bar mai putin fata de cum le-am lasat.Last edited by vitriol; 5 March 2017, 14:59.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment