If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Azi am trecut la cele de vara si am avut o surpriza
anvelopa vara CONTINENTAL CONTI PREMIUM CONTACT 5, dot 2016, achizitionate si folosite din 30.05.2016, pana in toamna, iar azi la vulcanizare a facut trosc. A se vedea poza
Asa mi-a zis si baiatul de la vulcanizare, era pe banc cand sa intamplat noroc ca nu a sarit roata spre el, daca sarea spre el era la spital acum, si eu eram inauntru ca de regula asist la tot ce se face la masina, era si prinsa pe banc si tot a sarit. Am zis sa ma duc cu ea la garantie dar imi cer deviz de lucrare de la service autorizat RAR. si eu nu am luat n ici o hartie de le ei. asa ca raman cu paguba. Pt anvelope am factura , garantie , dar nu am ultima cerinta.cea cu devizul. deci anvelopa a fost folosita vreo 6 luni cam 8 000- 9 000 km.
ala pare taiat. posibil sa fi luat ceva care l-a taiat superficial, n-ai vazut, si acum a cedat.
ori a fost vina aluia de la vulcanizare. nu vad cum altfel s-ar fi taiat asa. nici alea resapate nu patesc asta.
si nici nu e explodata, eu zic ca 100% nue. nu arata asa si nu exploda acolo, unde e intaritura aia
Last edited by B997NDL; 1 April 2017, 20:24.
Reason: Automerged Doublepost
Talonul e din otel, ca sa tai asa ceva trebuie o forta mare aplicata pe o suprafata mica.
Flancul se taie usor, talonul-cu cleste pentru sarma de fier beton, cu manere lungi, poate.
Asa mi-a zis si baiatul de la vulcanizare, era pe banc cand sa intamplat noroc ca nu a sarit roata spre el, daca sarea spre el era la spital acum, si eu eram inauntru ca de regula asist la tot ce se face la masina, era si prinsa pe banc si tot a sarit. Am zis sa ma duc cu ea la garantie dar imi cer deviz de lucrare de la service autorizat RAR. si eu nu am luat n ici o hartie de le ei. asa ca raman cu paguba. Pt anvelope am factura , garantie , dar nu am ultima cerinta.cea cu devizul. deci anvelopa a fost folosita vreo 6 luni cam 8 000- 9 000 km.
Dute si cere devizul la baiatul acela, ca este mai ieftin decat o anvelopa noua.
Conti premium contact 5 am si eu. Le-am luat anul trecut in iulie si le-am tinut pana in noiembrie. Maine merg sa le pun pe masina ca a dat caldura.
Am fost foarte multumit de ele vara trecuta, abia astept sa le pun din nou. Sper sa fi fost doar o intamplare nefericita cu anvelopa colegului.
@Seba a cerut pareri despre anumite anvelope. Majoritatea celor care au raspuns i-au recomandat ContiPremiumContact5. @MIHAI C ne-a impartasit parerea lui despre CPC5.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment