Incepand de maine, in dedeman, vor fii la oferta anvelopele de iarna Tigar Winter1 185/65/R15 la pretul de 169lei/buc.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostCand se trece pe opinci de iarna? Cand scade temperatura sub 6 grade parca? Sau am visat?
Asa ca mai bine ar trebui sa luam atitudine sa nusi mai bata joc si sa ne prosteasca guvernantii cu toate tampeniile.
Originally posted by bignik View PostSanteti dusi rau!!!Nicu macar nu au aprobat legea si le faceti jocul.Eu sant sofer profesionist de 25 de ani.Sant bune sau nu cauciucurile de iarna?...da sant bune dar nu trebuiesc sa fie obligatori.Este numai o chestie ca si ,,operatiuneavesta,instingtorul,si trusa de prim ajutor".eu sant curios daca vor schimba cauciucuri de iarna si la toate persoanele juridice:masinile de politie(eu am vazut cu sarmele pe afara)si stiu sigur ca nu au bani numai pt a schimba cauciucurile daramite iarna/vara,la RATB eu nu am vazut de peste 17 ani asa ceva,etc.Nu mai spun ca,daca pentru o persoana fizica e o problema depozitarea cauciucurilor de iarna,ce te faci la RATB unde exista nu mai putin de 1000 Mercedesuri ceea ce inseamna6000de cauciucurica sa nu pun toate vehiculele RATB care sant cam vreo 3000.
Asa ca mai bine ar trebui sa luam atitudine sa nusi mai bata joc si sa ne prosteasca guvernantii cu toate tampeniile.
Cand au sa fie ei corecti ?
Comment
-
Originally posted by tedugoromania View PostIndisciplina omoară România !!
Atâta discuție pentru ceva ce este obligatoriu în Europa de zeci de ani!
iaute ce revoltat e nea soferu de peste 25 de ani , ca dc pe el il obliga sa`si puna gume de iarna , pai pe tine de ei iti pasa ? daca faci accident din cauza unor gume neadecvate ,crezi ca pe ei ii intereseaza de tine ?
vedeti`va mai intai in ograda voastra.
siguranta ta si a celorlanti e vitala !
Comment
-
de iarna sa fie , ca restul nu mai conteaza , ca te tin 2 ierni in loc de 4 ca cele de firma ,asta e partea a-2.
am vazut si testat la mana faimoasele gume de iarna Motrio , sunt mai moi decat prevede legea , parca sunt de guma , nu stiu daca rezista 2 ierni. ca doar nu o sa se mearga doar pe zapada.
Comment
Comment