cum pot fi cele mai bune cu indice de aderenta E ?
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dunlop streetresponse 2 185/65r15 88t - vara
Am găsit promoție la anvelope DUNLOP STREETRESPONSE 2 185/65R15 88T - VARA.
Ce părere aveți de acest tip de anvelope ?
Sunt cred comparabile cu MICHELIN ENERGY SAVER+ 185/65R15 88T - VARA ... dar e diferență de vreo 80 lei la bucată....Last edited by mp74; 31 March 2018, 13:17.
Comment
-
-
Originally posted by stolniceanulucian View PostLa Vector a cantarit mult la punctaj faptul ca au performante bune pe zapada. Mai bune fata de Cross Climate.
Dar Cross Climate sunt foarte bune pe uscat si umed (fara zapada) ceea ce pentru mine a fost mai important, decat performanta pe zapada.Originally posted by Cherubino View PostExact asta voiam si eu sa intreb, dar mi-ai luat-o inainte.
GOODYEAR VECTOR 4SEASON G2
Nokian Weatherproof 185/65 R15 88T
michelin CC , ma enerveaza reclama aia agresiva...
Dar posibil sa am in vedere si performanta aceea pe zapada.
Pana la urma, asa cum ma stiu ca merg cu masina sunt ok ori care, dar pt niste situatii unde este implicata zapada...., cred ca conteaza prin zona noastra!ex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km)
Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km)
Comment
-
Originally posted by vali2008 View PostSalutare!
Ati trecut pe anvelope de vara, se mai asteapta cineva la o noua zapada? Din cate vad, temperaturile "promit" ca nu vor mai scadea sub minime de 2-3 grade..ca deja s-a ajuns ziua la maxime de aprox 20 de grade..
Multumesc.
Ca să citez o colegă "cele mai bune anvelope, sunt cele de iarna sh la 250 lei/4buc".
Nu ma mai mira de ce se merge haotic sau frecventa accidentelor este mare.
Comment
-
Originally posted by mp74 View PostAm găsit promoție la anvelope DUNLOP STREETRESPONSE 2 185/65R15 88T - VARA.
Ce părere aveți de acest tip de anvelope ?
Sunt cred comparabile cu MICHELIN ENERGY SAVER+ 185/65R15 88T - VARA ... dar e diferență de vreo 80 lei la bucată....
Daca au dot bun (<6 luni), go for it!
Comment
-
[QUOTE=aris86;1790974
Nu ma mai mira de ce se merge haotic sau frecventa accidentelor este mare.[/QUOTE]
Depinde in primul rind de sofer, daca esti beznas nu te scoate nici mama anvelopei/icoane/biserici/dumnne .. asa.. !
Pina in 2007 erau decit anvelope de un singur fel, s-a inventat iarna/vara acu decind cu UE, si sa mearga economia de pata, creste PIB vindem gume pentriu toti habarnagiii !
Comment
-
Cred ca e valabil si invers, poti sa fii cel mai bun sofer, fara anvelope potrivite ai probleme. Eu m-am grabit sa schimb anvelopele de iarna la inceputul lui martie, si am prins ultima zapada cu cele de vara. Am evitat la limita o tamponare usoara si niste pietoni pe trecere, desi mergeam incet, cu 20 km/h.
Comment
Comment