If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mai toate magazinele comercializeaza Falken Sincera SN-832 Ecorun 185/65 R15 88T cu DOT din saptamâna 6 a anului 2017 aduse din Turcia,m-i sa recomandat să cumpar HANKOOK KINERGY ECO 2 K435 185/65R15 88T care au DOT 0318 ȘI sunt superioare fatâ de Falken Sincera.Am vazut ca anul trecut,erau recomandate aici.
Salutare!
Pot sa-mi pun la un logan din 2014 jante pe 16 cu anvelope pe 205/55/r16? In carte e scris numai 185/65/15, pe portiera am si 205/55/16
Ce ciudat. La Loganul meu Ph2 presiunile recomandate pe placuta sunt exact invers: 2 bari pe fata si 2.2 pe spate. Nu inteleg logica inversarii la Logan 2.
M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
In mod sigur 0.9 TCe e cel mai usor motor de la Renault. Si totusi schema e aceeasi, 2.2 pe fata si 2 pe spate!
Mie mi se pare totusi logic ca puntea cu sarcina mai mare sa aiba presiune mai mare la roti!
Eu am motor de 1.4, Logan ph2, dar si pe Loganul cu care am facut scoala (ph1 1.5 dci) tot asa era placuta, 2 bari pe fata si 2.2 pe spate. Maine dimineata o sa ma uit si la Loganul ph1 1.4mpi al lui socru-meu (ca tot sunt la tara acum), ca sunt curios ce-o fi scriind pe ea.
M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
La L1,1,4 mpi aveam 2 pe fata 2,2 pe spate. La L2, 1,2 16v am 2.2 pe fata, 2,1 pe spate.
Cand masina "ia viteza", inertia face greutatea masinii sa se duca spre spate. Motorul de 1.4 e mai greu decat cel de 1.2.
Vorbind despre anvelope, le-am schimbat ieri pe cele iarna cu cele de vara si am constatat un oarecare surplus la demaraj fata de gumele de iarna la temperaturile de peste 20 de grade de zilele trecute.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment