daca ma pun sa caut teste despre acele anvelope landsail, nici top 30 nu pupa. asta ca sa va faceti idee cum se va comporta masina cu niste gume calumea. am mai spus-o nu o data, se merita diferenta de 30-50 de lei/ bucata pentru 2m distanta de franare mai mica. e diferenta dintre o dauna majora si un "pfoa ce era s-o patesc"...bine, cand vorbim de gume de 120 de lei si gume de 220 de lei, deja n-are rost sa ne mai gandim care o fi mai buna.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@seba,
o sa te rog sa cauti teste despre landsail... eu vorbeam si recomandam din proprie expterienta. Cred ca testul folosirii in conditii de zi cu zi bate toate testele comandate de producatori in diferite situatii. Din pacate la noi educatia cumpararii unor produse este muuult muult in urma alor state. La noi daca scrie goodyear sau continental , gata credem ca sunt cele mai bune..... in fine fiecare cu parerea lui, din pacate uitam faptul ca Romania este o tara de mana a 3-a si produsele de marca comercializate au calitate tot de mana a 3-a. Poate ar trebui sa deschizi ochii si la teste din US sau Canada. acolo gasesti tot felul de raspunsuri la alte brand-uri de "gume".
E o parere , sa nu fie cu suparare
„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”
Comment
-
Originally posted by Seba View Post...nu tuturor le trebuie aderenta maxima pe zapada, .... in zona vrancea, probabil ca e invers. in timisoara n-ai ce face cu nokian, la brasov n-ai ce cauta cu all-season-uri.Originally posted by SoNyKeL View Postfoarte adevarat si ce zice seba, trebuie sa ne adaptam si la conditiile specifice zonei.
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postsunt si eu in cautare de anvelope de iarna, si ma gandesc sa le cumpar de acuma din toamna, dintre:
Goodyear UltraGrip 9
Michelin Alpin A4
Nokian WR D4
Bugetul e aprox. 250ron per pneu. Care dintre ele ar fi recomandarea voastra?
Eu recomand wr D4 si in viitor la anvelope de iarna o sa raman la nokian.
Trimis de pe al meu Pixel folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postsunt si eu in cautare de anvelope de iarna, si ma gandesc sa le cumpar de acuma din toamna, dintre:
Goodyear UltraGrip 9
Michelin Alpin A4
Nokian WR D4
Bugetul e aprox. 250ron per pneu. Care dintre ele ar fi recomandarea voastra?
Sent from my Mi A1 using TapatalkI have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostDaca la mine in cartier nu ninge si nu e ud dar vreau sa ma duc in vacanta la munte unde e zapada, cum fac? In cazul in care esti sigur ca nu pleci cu masina din "zona ta" e un sfat intelept.
Cei care recomandati Conti si nu GoodYear. De ce? Intreb in necunostinta de cauza.
sigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postfoarte corecta si aceasta gandire, dar te gandesti ce vei face cu ele la modul general, nu exceptii.
Acum am Fulda montero kristal 3. Am fost multumit pe toate tipurile drum (zapada, ud, polei). Si-au facut treaba destul de bine.Last edited by Fanez; 21 September 2018, 20:44.
Comment
-
Originally posted by Seba View Postdaca ma pun sa caut teste despre acele anvelope landsail, nici top 30 nu pupa. asta ca sa va faceti idee cum se va comporta masina cu niste gume calumea. am mai spus-o nu o data, se merita diferenta de 30-50 de lei/ bucata pentru 2m distanta de franare mai mica. e diferenta dintre o dauna majora si un "pfoa ce era s-o patesc"...bine, cand vorbim de gume de 120 de lei si gume de 220 de lei, deja n-are rost sa ne mai gandim care o fi mai buna.
Sunt anvelope decente
Nu trebuie sa apara in nu stiu ce tip
Nici logan nu este in topsigpic
Comment
-
Si eu raman la parerea ca si un metru in minus la franare conteaza. Daca nu aveam conti, de cateva ori pupam cateva masini, situatii neprevazute... Si ele exista, din pacate...
Din fericire si de nexen de vara pot spune numai de bine, exceptand zgomotul. Conti de iarna sunt mai silentioase...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment