Parca la vremea aia, prin anii 1985-1988, se oprea circulatia iarna din decembrie pina prin martie-aprile, stiu de la un var de-al meu care a dat examen de sofer in martie 1986, nu era nici o masina pe strada, totul era sa faca poligonul pe gheata ...!
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nu se oprea nicio circulatie. poate, daca era iarna grea, nu se programau examene de soferi
dar atunci chiar erau ierne grele, nu ca acum.
am terminat liceul in '84 si n-am intrat din prima la facultate, asa ca m-am angajat.
cand plecam dimineata la munca in iarna 84-85 erau -30 de grade. scoteam ceasul de pe mana ca simteai ca iti cade mana.
si asteptai.... mijloace de transport in comun. "caldura mare" pe autobuze.
Comment
-
Eu nu știu să fi existat CC-uri 88T. Ale mele sunt din prima generație (cele care au A la frânarea pe umed), sunt tot 92T și DA, sunt excelente pentru Logan.
Iarna care se apropie va fi a treia cu ele.M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
Masuratori facute astazi, profitand de ceva timp liber si vreme frumoasa.
Pozele sunt in urmatoarea ordine; dr. spate, stg. spate, dr. fata si stg. fata. Peste 40 de mii rulaj.
Ultima e tot dr. spate, pentru a arata mai clar cum arata profilul anvelopei cand uzura se apropie, se apropie spun de martorul acela.
In mod normal, anvelopele de pe spate, mutate pe fata ar mai duce inca un sezon (10-12 mii); decizia o voi lua cand le voi inlocui cu cele de iarna(inspectie atenta si masurare, inca odata)
Din informatiile mele acest tip de anvelope au cca. 6,7mm. inaltime profil. (nerulate).
Pozele prin urmare:Last edited by IancuMIC; 3 October 2018, 18:39.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Fac in medie cam 14 mii pe an.
Nu cred ca mai pot fi utilizate asa de mult, pentru ca la un moment dat apare uzura mai pronuntata pe flancurile profilului, chiar daca geometria e perfecta.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Sal
Ce părere aveți despre aceste anvelope Matador? https://www.anvelope-oferte.ro/anvel...gn=direct_link
Comment
-
Matador = Montana = Kormoran...cam pe acolo se invart.
Anvelope low cost. Depinde de pretentii si de stilul de mers.
Daca sunt ptr loganul din semnatura, de ce te intereseaza tocmai pe dimensiunile alea?
Mergi pe clasic (185/65/R15), sunt mai ieftine plus ca ramai mai mult timp cu talonu' in buzunar.
Comment
-
Au venit anvelopele, mai putin de 24 ore de la comanda.Last edited by 77sky; 4 October 2018, 18:38.
Comment
-
Mulumesc. Da de la anveloshop, mi-au dat i 2 saci imensi cred ca intra 4 anvelope într-un sac. Am avut Fulda, le-am vândut cu 400 lei si am pus diferenta pana la 710 lei, cat au costat falken. Mergeam tot pe fulda dar nu prea le-am gasit. Sper ca falken sa fie macar la nivel cu fulda.Attached FilesLast edited by 77sky; 4 October 2018, 18:40.
Comment
Comment