...sau utilizarea intensiva a franei de mana. (intelegeti la ce ma refer)
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mai intai obligativitate pentru cauciucuri de iarna + lanturi ..... apoi , incet incet , o sa ajungem ca pe vremea " regretatului ", sa nu mai circulam iarna cu auto personale datorita faptului ca nu vor fi bani pentru dezapezire ...
Daca ramanem blocati pe un DN, desi avem cauciucuri de iarna + lanturi , cine isi va da demisia ???? Sau oare isi va da cineva de la CNADR demisia ???Last edited by givali; 12 November 2010, 12:03.
Comment
-
In consecinta :Suntem obligati sa echipam masina cu 4 cauciucuri de iarna?
E lege care sa te oblige acest lucru?
Daca am pe fata de iarna, si pe spate le pastrez pe cele din fabrica imi ia politia talonu?
Daca am allseason pe toate 4 ,imi ia politia talonul?
Care sunt cele mai recomandate cauciucuri de iarna, privind raportul calitate/pret?
Sper ca nu am pus prea multe intrebari!! Numa bine.Tinc fest !!
Comment
-
1. Nu
2. Nu
3. Nu
4. Nu
5. Sava Eskimo S3+ (ieftin dar bun) sau Conti winter contact TS 830 (scump dar foarte bun)
6. Nu ai pus prea multe întrebări
7. Numai bine.
8. Eu am pus pe Logan Goodyear ultragrip 7+ şi impresia este de parcă zici că am maşină nouă.
9. Pe Citroen am pus Kleber Krisalp HP2 şi sunt bestiale.
10. După atâtea achiziţii, nu mai am bani de nimic, şi dacă mă gândesc că nu am făcut încă distribuţia la Logan ...Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Salut.
Azi am luat si eu la mana a doua 4 bucati de michelin dar 195/65/15
Oare e buna dimensiunea sau trebuia de 185?.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Asta ramane de vazut
Treaba e sa ai cauciucuri de iarna
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by Augustin-Yng View PostSalut.
Azi am luat si eu la mana a doua 4 bucati de michelin dar 195/65/15
Oare e buna dimensiunea sau trebuia de 185?.
Numai bine.
în realitate.Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
@Augustin-Yng - Tot dimensiunea si marca asta are un coleg care toata iarna trecuta a facut naveta Calarasi-Oltenita( 70 km) si a mers mai mult decat onorabil. Tot SH-uri si si-au facut treaba. Cu cele de vara n-a putut sa iasa din parcare si atunci a luat 4 Michelin second.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Originally posted by samy0388 View PostTocirea anvelopelor din spate mai mult decat celor din fata nu poate avea ca si cauza decat daca e stramba puntea din diverse motive, accident nereparat cum trebuie, bucsa punte spate nepozitionata corect
Multumesc de interes! O sa ma adresez la service, sa vad ce zic si ei!
Comment
Comment