Originally posted by vdingo11
View Post
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dunlop Wintersport M3 am folosit si eu pe fata, 2 ierni si nu am avut probleme, le recomad.
Ideea e ca pe spate am lasat pt iarna asta dunlop sport sp 01, care sunt de vara si tot stau si ma gandesc daca in conditii de iarna, nu o sa se comporte mai rau decat kormoranele - cu care imi mai fugea spatele uneori.
Comment
-
Sunt anvelope de vara care se pot comporta mai rau iarna decat Kormoran. O spun din proprie experienta. Conti Eco3 sunt mai schiuri pe zapada decat Kormoran K801. Cum Conti Eco 3 au profil asemanator cu Dunlop SP 1...trageti concluzia.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by cris_iasi View PostCauta la Dedeman sau la Baumax. Cu toate ca eu am vazut si la Carrefour ERA si nu erau putine. Ia la rand zona de la Metro pana intri in oras.
La carrefour era nu erau de iarna pentru dimensiunile mele (asta saptamana trecuta)
O sa caut si saptamana asta sa vad ce mai este.
Comment
-
vdingo şi ceilalţi care mai caută... daţi telefoane înainte, la fiecare magazin. Carrefour şi alte magazine mai mult sau mai puţin de profil au softuri de gestiune a stocurilor şi vă pot spune dacă au, câte au, ce dimensiuni, eventual când mai aduc. Nu faceţi drumuri degeaba :-)
Comment
Comment