If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Au vreun zgomot specific pe asfalt uscat sau lasa vreo urma?
Cred ca va fi o necesitate folosirea anvelopelor cu tinte, la stilu in care dezapezesc ai nostri trece iarna pana vezi asfaltu negru.
va rog ajutati-ma. astazi mi-am cumparat doua anvelope de iarna dunlop 195/65/15 (mi sa spus ca merg si astea) si le-am pus pe fata. in mers dupa ce trec de viteza de 40 km/h incepe sa se auda un zgomot ca si cum ar atinge roata de ceva. se aude dupa rulajul rotilor. aveti idee ce ar putea sa aiba? la vulcanizare baiatul de acolo mi-a spus ca anvelopele sant bune si mentionez ca innainte sa le montez pe cele de iarna nu se auzea niciun zgomot.
Astazi am montat si eu jantele de tabla cu anvelopele de iarna Debica Frigo 2, prima impresie este ca masina merge foarte bine in sensul ca nu fac zgomot fata de cum faceau Kormoranele si chiar am ramas placut surprins de aderenta la franare pe carosabilul cu apa. Acum astept zapada sa vad cum se descurca cu toate ca am auzit ca se descurca foarte bine
eu am pus ieri jantele de tabla + cauciucurile de iarna michellin alpin A3 (sunt noi-noute),1.e mai silentioasa masina, 2.aderenta la franare e crecuta si 3. sa vedem pe zapada cum or fii ... oricum isi merita banii care am dat pe ele !
Zilele urmatoare o sa cumpar si eu Dunlop 3D.
@ grecu george : la ce pret le-ai gasit?
eu le-am luat secand-hand arata foarte bine la 80 ron/ buc
se comporta f bine numai ca la mine pe partea dreapta, cred, se aude un zgomot ciudat si nu stiu ce e sau de unde e. sigur nu este un zgomot normal ptr niste anvelope de iarna
eu le-am luat secand-hand arata foarte bine la 80 ron/ buc
se comporta f bine numai ca la mine pe partea dreapta, cred, se aude un zgomot ciudat si nu stiu ce e sau de unde e. sigur nu este un zgomot normal ptr niste anvelope de iarna
. se aude ca si cum ar atinge de ceva
Last edited by criraducanu83; 3 December 2010, 00:03.
Reason: Automerged Doublepost
Este posibil sa fie cel de pe dreapta deformat(mai ales ca ai spus ca este SH),incearca sa montezi rezerva in locul lui si mai fa un test sa vezi ce zice.
P.S. pe 01.12 mi-am montat si eu 4 Michelin Alpin A3 noi,pana acum super multumit de ele,mai ales ca in acea zi am prins cam toate conditiile meteo de iarna(ceva zapada,polei,apa,mazga)si am putut face comparatie intre cele de vara(la dus spre vulcanizare) si cele de iarna(la intoarcere)
Astazi am montat si eu jantele de tabla cu anvelopele de iarna Debica Frigo 2, prima impresie este ca masina merge foarte bine in sensul ca nu fac zgomot fata de cum faceau Kormoranele si chiar am ramas placut surprins de aderenta la franare pe carosabilul cu apa. Acum astept zapada sa vad cum se descurca cu toate ca am auzit ca se descurca foarte bine
Pe zapada, Debica Frigo se descurca bine, eu am de 3 ierni si au vazut destul situatii nasoale. Nu o sa fii dezamagit, si ai mai facut si economie pana la pretul unora de marca.
Cica anvelopele Kormoran de iarna sunt bune chiar laudate de unii vanzatori de anvelope. Mentionez ca am vazut anvelope Kormoran de iarna montate pe masini superioare loganului, parerea mea e ca nu toata lumea le considera atat de proaste
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment