@Crull- Asa mi-au facut mie ieri, dupa ce mi-au rezolvat o pana. Sa speram ca merge.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
la pomu laudat sa nu te duci cu sacu
pe internet sunt multe oferte. in realitate nu mai sunt. am fost azi la norauto- cele mai ieftine pt logan sunt unele de 239, nici nu mai stiu exact cum se cheama - master steel sau ceva de genu asta. m-am invartit pe iuliu maniu si pana la urma am luat america -220 lei. o sa ziceti ca am luat teapa. asta e. mi-am luat 2 ca mai aveam doua.
Comment
-
foarte mult ai dat ! ...in octombrie gaseai la 160 lei! ...asta e ...
Comment
-
Originally posted by gigelgicuta View PostMi-am luat eu Motrio, miercuri ma duc sa le montez. La prima vedere par super ok. Profil frumos (atat functional cat si estetic dupa parerea mea), indice de viteza T, si indice de greutate (surprinzator) 92, scrie MADE IN ROMANIA pe ele. Pana cand nu va da inghetul, zapada, poleiul, nu prea am ce sa va spun despre ele.Last edited by gigelgicuta; 17 December 2010, 11:51.
Comment
-
Nu prea se mai gasesc anvelope prin magazine. 1. Sunt mult prea multe masini cu dimensiunile acestea. 2. Sunt prea scumpe.
Eu nu as da 300-400ron pe o anvelope sa merg 4000-5000km pe iarna. Am sperat ca gasesc undeva macar la 200ron(desi iarna trecuta gaseai la 150ron anvelope bune)..
Am gasit la 250ron/buc Master Steel WINTER PLUS cu montaj, echilibrat, valve si huse pentru anvelopele de vara gratis. Stiti ceva de aceste anvelope, sunt bune iarna?
Mai erau la norauto militari tigar(parca) tot pe la 250ron insa fara montaj si toate cele.
Le: Ce anvelope si de unde le-ai luat Vlad?Last edited by ellada; 17 December 2010, 12:34.fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Motrio sigur au la toti dealerii Dacia, daca nu au pe stoc sigur aduc. Eu am vorbit cu cei de la vocea clientului cand le-am luat pe ale mele. Mi s-a spus sa intreb si sa fac comanda la cel mai apropiat dealer. Daca nu le au vor aduce. De la 1 ianuarue nu am intrebat cat va fi pretul, dar pana atunci va fi 175 lei.
Comment
-
Vredestein Quatrac 3
M-am uitat dupa niste anvelope all season si am gasit ceva foarte interesant la Vredestein.
Modelul Quatrac 3 indeplineste cerintele oficiale pentru un cauciuc de iarna desi este un cauciuc all season.
Daca le voi gasi la un pret bun mie mi se par o idee foarte buna.
Vredestein Quatrac 3 sunt singurele anvelope all season care au simbolul fulgului de iarna si scrie clar pe mai multe situri ca indeplinesc cerintele oficiale pentru un cauciuc de iarnaLogan GPL 1.4
Comment
-
pai inseamna ca sunt de iarna ... nu all season ...
e o aberatie sa spui ca un cauciuc ce indeplineste cerintele de mers iarna la temp scazute, lucreaza la fel de bine pe uscat
de obicei gumele all season sunt bune pe nimic ...
si vraderstein e departe de a fi luminita de la capatul tunelului cand e vorba de anvelope performante si cercetaresigpicMy ride
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View Postpai inseamna ca sunt de iarna ... nu all season ...
e o aberatie sa spui ca un cauciuc ce indeplineste cerintele de mers iarna la temp scazute, lucreaza la fel de bine pe uscat
de obicei gumele all season sunt bune pe nimic ...
si vraderstein e departe de a fi luminita de la capatul tunelului cand e vorba de anvelope performante si cercetareLogan GPL 1.4
Comment
Comment