Eu am trecut de ieri.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ce parere aveti de anvelopele de vara Impulsion de la Continental?
Vreau sa imi cumpar si cele mai ieftine care le-am gasit sunt acestea. Am gasit si anvelope Matador la un pret acceptabil dar dupa cate am inteles acestea nu sunt chiar asa bune.
O parere va rog ...
Comment
-
-
Originally posted by florin.fanatik View PostNu am auzit de ele, poate ai gresit denumirea, Continental nu are nici o anvelopa cu denumirea asta Impulsion, poate ai vrut sa zici Motrio Impulsion, "marca proprie" a celor de la Renault.
Comment
-
mai bine sa pice guvernul si legea asta, decat sa nu va luati cauciucuri ) ... gumele de iarna ajuta ff mult. Treaba decat cu 2 gume pe fata e o mare prostie ... iti fuge spatele de zici ca faci drift-uri ) . Cine nu are bani de cauciucuri sa numai mearga cu masina .
Comment
-
-
@sorin pss: in primul rand, sa te astepti sa ti se aprinda led-ul de abs si sa nu mai ai abs, daca masina are asa ceva. in rest, o viata mai scurta la planetare, bucse, capeti de bara si directie ceva mai greoaie pe drumuri cu mici denivelari.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment