Da-mi voi sa te contrazic, este 6,0 J 15" janta stock de Logan.
Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Pai si nu vezi ca nici una nu se potriveste cu ce ai zis tu mai sus? Una e pe 15" cu latimede 6J si una e pe 14" cu latime de 6,5J.
Comment
-
Cristi uite am gasit ceva asemanator.. disponibil in ro.. si mi se par detul de bunicele dupa cum arata
http://forum.*******.ro/showthread.php?t=59508sigpic
Comment
-
Is foarte foarte multe.. tipuri.. de anvelope. o clasificare pentru ele ma [poate ajuta cineva? dintre urmatoarele : vredestein, tigar, pirelli, milestone, michelin, kleber, firestone, dunlop, continental, bridgestone, bf-goodrich Multumesc anticipat ma refer doar la calitate nu raport calitate/pretz, adica si raportul da mai mult ma intereseaza calitateLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Am vazut ceva anvelope aici in cluj la Nico- Tyres Tigar pretul ii 164 de lei bucata is bune ca, calitate? adica oricum ma gandesc ca is mai bune decat kormoran..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Intrebare.....merg puse cauciucuri de 195/65/15 ?? Fara sa fie nevoie sa schimb janta, si fara nici un altfel de risc? Sau daca vreau sa pun de 195, trebuie neaparat 195/60/15?
Si inca o intrebare... merg puse pe jante de 185/60/14, cauciucuri de 195/60/14 ??? asta este pt un prieten
Multumesc anticipat!!sigpic
Comment
-
Comment