Carte De Identitate Pierduta...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Carte De Identitate Pierduta...

Detin de apr un an una bucata Logan 1.4, fabricatie 2005 si pe cartea de identitate a masinii sunt al patrulea proprietar. Intrebarea mea este ( in ideea ca as vrea s-o vand) daca declar cartea de identitate a masinii pierduta, la eliberarea alteia vor fi iarasi trecuti toti proprietarii in aceasta sau numai proprietarul actual? Si ce costuri ar presupune o astfel de "pierdere". Nu spun ca nu-s multumit de masina, dupa 41 000 km facuti in 9 luni, logic ca mi-am facut o parere, insa altele nu-mi plac la masina asta... tabla subtire, senzatia de "geam deschis", acel zgomot produs pe la usi cand mergi cu viteze f mari, plasticul de proasta calitate si toti greierasii aceia din usi... chiar si din bord.

pai trebuie declarata pierderea in monitorul oficial, si pe urma pe la politie cu acte, inclusiv dovada publicarii anuntului in monitor...chiar in detaliu nu stiu sa iti spun.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

bine, aline, dar eu altceva intrebam. pe carte sunt al patrulea proprietar. daca imi dau alta de la politie sau de unde mi-or da... figureaza si pe aceea toti cei PATRU proprietari sau doar eu?

Comment

Nu se mai trec toti proprietarii dar o sa scrie pe carte ca e duplicat.

Comment

Merci, Aline. asta voiam sa stiu. Cred ca topicul poate fi inchis.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google