Permis Suspendat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Permis Suspendat

as dori sa stiu cand pot sa circul cu masina. Am avut accident si am primit suspendare 60 de zile. Am primit dovada pana pe data de 4 februarie. Cand expira suspendarea? Daca expira maine pot conduce fara sa ridic permisul?

De condus cred ca poti sa conduci dar daca te prinde iei amenda ca nu ai permisul la tine. Deci cel mai bine este sa conduci abea dupa ce il ridici.

Comment

sa iti spun si situatia mea am avut accident si mi sa suspendat permisu 60 de zile.....ok......ma duc eu dupa 60 de zile...si nu mi la dat cica nu am dat examinarea....ca tre sa mai 30 de zile....si asa am luato in freza.....si al stat 90 de zile

Comment

cum a zis si renault ...poti conduce dar cu riscul unei amenzi;)
        sigpic

Comment

tinand cont ca are dovada pana pe 4 februarie as zice ca e relativ vechi anuntul )

in mod normal cele 60 zile se contabilizeaza idn momentul in care expira dovada ... timp in care te poti considera fara permis ... eu stiu ca daca te prinde iti face dosar penal
          sigpicMy ride

Comment

si eu situ ca iti face dosar daca circuli cu permisul suspendat. si cele 60 de zile de suspendare incep dupa expirarea dovezii provizorii. daca maine iti expira suspendarea(cele 60 de zile) poti merge dupa permis ca ti-l da fara sa mai dai examen. trebuie sa ai la tine neaprat dovada de circulatie cu sau fara drept, ca altfel nu iti da permisul.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

@Raul_2012, cred ca ai inteles tot din ce ti s-a spus pana acum aici.
              Deci, ca sa intelegi si tu ceva citeste aici pct.41 cu privire la modificarile art.101 si pct.47 cu privire la modificarile ce s-au adus art.106.
              Toate bune si imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.

Comment

M-am abtinut azi oricum de la condus , am dat examenul de 15 intrebari si l-am luat, maine dimineata ma prezint la politie dupa permis. Multumesc de raspunsuri

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google