Înşelătorie Pe Internet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Înşelătorie Pe Internet

Dacia atrage atenţia publicului asupra unei noi înşelătorii legate de o falsă promoţie, de un fals concurs, la care s-ar câştiga autoturisme Logan prin tragerea la sorţi a 10 numere de telefon. Suma ceruta aşa-zişilor câştigători, care ar urma să fie anunţaţi printr-un sms, este de 250-650 Euro.

Detalii aici:
    Descoperă gama completă Dacia: Spring, Jogger, Sandero Stepway, Logan, Duster, Sandero. Prețuri și caracteristici.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Prost e ala care crede in asa ceva! LA NICI UN CONCURS ADEVARAT NU TI SE CERE SA PLATESTI CEVA CA SA-TI RIDICI PREMIUL! Firma organizatoare achita tot! Din pacate, la foamea care e la noi, multi mai cred inca in tot felul de concursuri si castiguri minune...
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Aceasta problema era de mult pe pagina lor web lor cand am intrat sa vad ce promoti mai sunt am zarit-o!

Comment

Da exact gusi. Cum sa iti ceara bani pentru un premiu castigat. Iti dai seama direct ca e escrocherie ....
        sigpic

Comment

trebuie sa fii atent la detalii............
          sigpic #

Comment

...s-ar parea ca nu toti sunt atenti,din moment ce s-au "autosesizat" cei de la Dacia.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Da... asa e. Mai sunt si oameni "neatenti"
              sigpic

Comment

nici o firma ca FLANCO, ORANGE sau DACIA nu trimite sms-uri ca sa te instiinteze ca ai castigat! aceste 3 firme apar cel mai des in sms-urile fantoma primite pe telefon!
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

siteul lu basexu cum era...care iti dadea premiu un logan cpt...si in ultima zi au aparut peste Egon alti 20 care aveau mult mai multe voturi decat el.
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Eu am primit mesaje dese pe Orange cum ca as fi castigat N95-uri si sa ii sun la acel numar de telifon pentru a confirma, tata primise cum ca a castigat un Hyundai Accent. Le-am confirmat imediat printr-un mesaj cu "urari de bine" si s-au linistit, daca voi mai primi ii sun de pe fix sa ma distrez nitel.

Ontopic: Nu stiu cine ar fi nebun sa dea intre 250 si mai ales 650 de euro unor necunoscuti, pai de banii aia nici nu-mi trebuie Logan nou ca asa fac mult mai usor modificarile pe care le-as dori.
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Si eu am primit un mesaje de la Hyundai cum ca am castigat un premiu; am sunat sa ii injur da nu mi-au raspuns :p
                      ...de doi lei :p

Comment

important e ca esti cistigator al unui loz necistigator
                        sigpic

Comment

Daca esti slab din fire te bucuri pe moment si dupa ce ai trimis bani zici ce mare prost am putut sa fiu!

Comment

La cata prostie zace prin capetele unora , nu m-ar mira sa nu fie vreunul care sa fi pus botul la vrejeli de genul asta .
                            , sunt cu ochii pe voi !
                            :thumbsup:

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google