Atentie Radar...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atentie Radar...

Eu pana acum nu stiam de chestia asta asa ca va zic si voua...
    oare acesete radare sunt detectate de anti radar??? si daca trec 2masini in paralel care primeste amenda?si pe unde face poza?

sigpic

"Radarele" sunt undeva in zona Cernvoda, peste km 100, ca pe margine si mai ales pe mijloc sunt tufisuri si iarba multa.
    Eu nu cred ca sunt radare, sunt niste dispozitive care numara masinile, cum sunt si niste fire bagate in asfalt.
    Daca erau radare, pana acum auzeam ca a fost cineva amendat.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sa speram ca sunt pentru alte scopuri decat sa ne vaneze pe noi,atata stiu astia... Asa e Andrei,probabil ca s-ar fi auzit ceva daca erau radare
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Poate ca totusi sunt radare , dar sistemul inca nu-i functional,
        , sunt cu ochii pe voi !
        :thumbsup:

Comment

din cate am inteles stirea e destul de noua si se vede in poze ca au fost toaletate tufisurile de acolo... facut loc specila ptr radarel dar nu pricep cum dracu face poza?

sigpic

Comment

daca mergi regulamentar cu 130km/h nu are nimeni nimic cu tine

Comment

Ok pe a2,dar in alte locuri unde oricum nu mergi cu 50km/h ?Sunt detectabile de aparatele noastre?Pe ce frecventa or fi?

Comment

Daca intr-adevar sunt radare sunt camere, nu aparate clasice de radar. Si mai sunt curios cum si de unde au tras ei 220V acolo, pe camp.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

de ce sa aiba nevoie de 220v?

acumulatori cu incarcare solara se pot folosii foarte usor

poza o face el daca e radar intradevar c doar sunt tot mai mici camerele .......
                  ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                  YO2MKL
                  sigpic

Comment

Ni se pregateste ceva )Surprize ,Surprize

Comment

Poate asta ajuta.

Cat despre "firele prin asfalt", sa nu fie vorba de acea amprenta magnetica cu ajutorul careia se calculeaza viteza cu care circula masina si apoi se face poza din spatele masinii (ca pe DN1).

Comment

in legatura cu radaru......treceam pe o centura din pitesti si era pus radaru ....radarul fiind un logan alb cu nr de bucuresti....tocmai aveam cateva zile de cand imi luasem un antiradar si incepuse sa dea niste bipuri sonore...tocmai vazusem loganul parcat pe margine si mi-am dat seama ca e radaru(cunosteam masina) ......am redus viteza si am trecut pe langa ei, dar a fost faza dura ca mai la 200m era echipajul de politie si m-au tras pe dreapta......oare va intrebati de ce....de ce?........ptr ca nu am avut centura de siguranta pusa .......cine ma dat in gat?.....cei cu loganul alb.....ieftina amenda 40 ron si 2 puncte....
                        sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

tare nu? asa e cand nici nu te astepti te halesc
                          ym! dorinu2005@yahoo.com
                          BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

Pai purtati centura de siguranta si nu depasiti viteza legala, in felul asta nu o sa mai luati amenda. Simplu!
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

plictisitor daca respectam toate regulile de circulatie doar sunt facute pt a fi incalcate
                              ym! dorinu2005@yahoo.com
                              BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google