If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu pana acum nu stiam de chestia asta asa ca va zic si voua...
oare acesete radare sunt detectate de anti radar??? si daca trec 2masini in paralel care primeste amenda?si pe unde face poza?
"Radarele" sunt undeva in zona Cernvoda, peste km 100, ca pe margine si mai ales pe mijloc sunt tufisuri si iarba multa.
Eu nu cred ca sunt radare, sunt niste dispozitive care numara masinile, cum sunt si niste fire bagate in asfalt.
Daca erau radare, pana acum auzeam ca a fost cineva amendat.
din cate am inteles stirea e destul de noua si se vede in poze ca au fost toaletate tufisurile de acolo... facut loc specila ptr radarel dar nu pricep cum dracu face poza?
Cat despre "firele prin asfalt", sa nu fie vorba de acea amprenta magnetica cu ajutorul careia se calculeaza viteza cu care circula masina si apoi se face poza din spatele masinii (ca pe DN1).
in legatura cu radaru......treceam pe o centura din pitesti si era pus radaru ....radarul fiind un logan alb cu nr de bucuresti....tocmai aveam cateva zile de cand imi luasem un antiradar si incepuse sa dea niste bipuri sonore...tocmai vazusem loganul parcat pe margine si mi-am dat seama ca e radaru(cunosteam masina) ......am redus viteza si am trecut pe langa ei, dar a fost faza dura ca mai la 200m era echipajul de politie si m-au tras pe dreapta......oare va intrebati de ce....de ce?........ptr ca nu am avut centura de siguranta pusa .......cine ma dat in gat?.....cei cu loganul alb.....ieftina amenda 40 ron si 2 puncte....
sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment