Atentie Radar...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by doru View Post
    tare nu? asa e cand nici nu te astepti te halesc
    pai chiar nu ma asteptam sa ma opreasca si io bucuros ca am trecut pe langa ei cu viteza legala......si cand hopa nea garcea ma trage pe dreapta...si mai era si tata cu mine si mi-a bubuit capul pana aks cu zicala lui:" Vezi ma ti-am spus sa-ti pui centura ca te opreste careva " si de atuncia m-am lecuit....
    sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

eu folosesc centura doar cand ies din localitate (si cand vad militia de la distanta in oras sticlesc de la 1 km

eh na ma dau si eu mare
      Last edited by Cristi_Xp; 12 January 2008, 22:02.
      ym! dorinu2005@yahoo.com
      BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

eee...si eu ii banghesc,ultima oara la radar...173 km/h ,desi i-am vazut de departe,da am crezut ca verifica daca am farurile aprinse
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

La noi pe o distanta de 18km sunt permanent 2-3 radare,problema cea mai mare este ca le tin inchise si le deschid la 100m de tine si nu mai poti face nimic.Cand circulati in tara cea mai buna este statia, eu o tin permanent deschisa si stiu unde este politie, RAR, ARR, daca se ****, mananca sau bea cafea.
          Last edited by 2fast4u; 15 January 2008, 19:32.
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

daca tot vorbesti de statie, poate de dai si noua ceva detalii despre ea, ce model cit costa, cit a costat prograsmarea si cel mai important sa ne spui frecventa de lucru.

Comment

Si tu poti sa iti setezi statia sa functioneze pe mai multe canale, pe unul din ele ai frecventa camionagiilor.
              Deci nu trebuie luata alta.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

stiu ce spui andrei, si chiar ma bucura faptul ca nu ai uitat si ca ai observat ca sunt taximetrist de bucuresti. dar nu pot , intrucit este statia lor si nu am voie sa fac modificari la ea, nici la putere nici la nimic, are sigilii si imi intrerupe contractul de colaborare cu ei si nu vreau sa plec de la ei ca sunt la o firma buna si bine infipta in capitala, sunt la NATIONAL, care este un pui al firmei mama MERIDIAN. pot in schimb sa imi cumpar o st mobila mic, ex: motorola si sa merg sa pun pe sustache frecventa radio a politiei. . eu am acasa si st de emisie receptie ce merg pe 9 km si sunt cu frecventa libera , cea de 446mhtz. cu 8 canale si 38 subcanale. e buna pt drumetii . pt cind iesi din casa la cumparaturi, pt cind se plesaca cu mai multe masini la drum, pt motociclisti, dar nu pt asta ce vrem noi si despre ce vb acum. aici treb st profresionala cu frecq care se baga prin soft.. eu vreau acum doar freq lor, a politiei.

Comment

Baietii au statie in frecventa libera, nu pe frecventa politiei. Au zis ca stiu unde e politia de la tiristi, ca anunta mereu.
                  Si chiar daca aflii frecventa Politiei, e codata. Cele de taxi nu sunt codate, poate intra oricine, chiar mai intra lume pe ele si fac misto, dar la Politie n-o sa vezi asa ceva.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Azi am luat amenda pentru depasirea vitezei in Timisoara, pe Calea Sagului... aveti grija la un logan albastru cu folie pe geamuri, cu numar TM xx EEA,[numai stiu exact cifrele] este echipat cu radar...
                    niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Cit tiau dat frate ? Tm11 eea este poze cu masina pe loganclub timisoara sectiunea undercover brother
                      sigpic

Comment

Acolo stau tot timpu banditii )
                        Eu mi-am luat detector,da inca nu m-am intalnit cu ei sa vad daca mere
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Lai luat de la nino ? functioneaza sau e versiunea demo
                          sigpic

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                            Acolo stau tot timpu banditii )
                            Eu mi-am luat detector,da inca nu m-am intalnit cu ei sa vad daca mere
                            Cristi daca nu te-ai intlnit tu cu ei, lasa ca se intalnesc ei cu tine, nu-ti fa probleme... Am luat 2 puncte penalizare si 2 puncte amenda, adica 100 lei.
                            niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Originally posted by andrei View Post
                              Baietii au statie in frecventa libera, nu pe frecventa politiei. Au zis ca stiu unde e politia de la tiristi, ca anunta mereu.
                              Si chiar daca aflii frecventa Politiei, e codata. Cele de taxi nu sunt codate, poate intra oricine, chiar mai intra lume pe ele si fac misto, dar la Politie n-o sa vezi asa ceva.
                              salut in legatura cu statiile cb eu am una in frecventa libera adica canalul22 al tir
                              din cate stiu cele de taxi au frecventa cu licenta si din aceasta cauza nu merg pe alte canale

Comment

Marea majoritate a tiristilor au stati si in momentul care dau de politie sau arr se anunta intre ei

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google