Accident (stres Mare) Rog Sfaturi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ne bucuram pentru tine, omule! Ai grija de tine! Cat despre cum se misca organu' in Romania, n-are rost acum sa mai discutam! Sanatate multa!
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Dj_dog si eu am intrat cu un mercedes sprinter de 3,5 tone in unul cu un fiat doblo in localitatea Domnesti si nu am platit nici o expertiza,nimic.
      Lucram la Cargus sofer curier la acea vreme si veneam dispre Domnesti spre Bucuresti.
      Aveam cam 70-80 la ora si acel fiat mergea pe partea dreapta cu vreo 40 la ora.
      M-am angajat in depasirea lui de la o distanta de vreo 80 de metri inainte si cand mai aveam vreo 25 de metri pana sa trec de el la gasit dracii sa semnalizeze stanga si in 10 metri sa si bagat sa faca stanga ,neasiguranduse daca cineva este in depasirea lui.
      Am pus frana de cand a inceput sa dea semnal stanga si in acelasi timp am pus si mana pe claxon ca sa ma auda.
      Degeaba ca omu tot sa bagat sa faca stanga si atunci l-am luat din plin pe partea stanga intre usa spate si stalpul din stanga al masinii(((cel cu stopurile))).
      M-am dus pe frana vreo vreo 23 de metri sau 25 maxim si din frana l-am lovit de sa intors aproape la 180 de grade fiatul pe acea aratura din Domnesti.
      Muncitorii de la vilele alea care erau in constructie si erau eventuali martori care au vazut accidentul au sarit toti pe mine ca am avut viteza mare,alea alea,,,,si cand a venit politia din Domnesti le-a taiat elanul si le-a zis ca puteam sa am si 200 la ora ca ala trebuia sa se asigure cand face stanga pe straduta.
      Adevaru ca in acel accident nu s-au soldat raniri de persoane de nici o parte.
      In schimb eu la Mercedes am avut tot botu masinii praf,adica capota,faruri,radiator,baie de ulei,alea alea,ce sa mai paguba serioasa rau de tot si politia analizand locul accidentului si declaratiile noastre a reiesit ca ala a fost de vina suta la suta si nu eu.
      Soferul fiatului fiind constient de paguba produsa a incercat sa dea vina pe mine dar nu ia mers si cand politistul din Domnesti ia zis ca poate sa o incurce rau de tot pt declaratii mincinoase cu cei de la asigurari,a tacut din gura cand a vazut ca nu ia luat permisul pt.neacordare de prioritate si ia dat doar 3 puncte amenda.

IDEEA este ca aici nimeni nu mi-a cerut sa platesc expertize ale masinii,sau expertizele celor de la asigurari, ca sa reiasa ca nu eu am fost de vina ci celalalt sofer.
      Eu consider acest lucru un abuz din partea acelui politist jegos si trebuia sa te duci imediat la un avocat specializat in astfel de cazuri.
      Daca cereai tu expertiza ,,deacord sa o si plateti....dar asa tu platesti ancheta politiei.??
      De ce dracu le mai platim taxe,impozite,rovignete,etc....Ca le platim si benzina cu care se deplaseaza la locul accidentelor??
      Clar este un ABUZ.
      Si daca familia victimei nu a facut plangere impotriva ta,si chiar daca facea acea plangere,ei trebuia sa suporte toate taxele si cheltuielile de judecata,pana la dovedirea nevinovatiei tale.
      Daca prin absurd reiesea ca ai fost vinovat ,deabia atunci suportai tu totul.
      AAAAAaa si inca o intrebare....Daca nu aveai acei bani de expertiza ce se intampla cu tine???Care era cursul anchetei???

Comment

multumesc pt raspunsuri
        @ dl marian: acei bani nu i-am dat politiei ci biroului de expertize tehnice de pe langa tribunalul bucuresti.
        am platit acei bani in ideea de a termina mai rpd cu toata nebunia asta, ancheta politiei cica ar fi batut pasul pe loc daca nu se realiza aceasta expertiza.
        nu imi pare rau de bani, de masina ci doar ca a murit un om, bun , rau, nu-l cunosteam si cred ca nici el pe mine ( Dumnezeu sa il ierte acolo unde o fi).
        pana acum familia nu a facut vreo plangere sau ceva de genu.
        rezultatele anchetei vor fi prezentate familiei respectiviului si daca dumnealor cred ca rezultatele expertizei sunt nefondate pot veni cu argumente si daca argumentele sunt pertinente (asta decide politistul) pot cere o contra-expertiza

Comment

ma bucur pentru tine ca ai scos-o basma curata .Adevaraul a iesit la suparafata . Sanatate si fara evenimente din astea in continuare

Comment

De acord cu tine in acest caz si Doamne fereste de asemenea accidente soldate cu victime.

Comment

va salut stimati colegi!
              am revenit pe forum dupa o usoara absenta
              am incheiat toata treaba cu accidentul, am primit de la parchet Neinceperea Urmaririi Penale (N.U.P.) aprox acum 2 luni.

vreau sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine prin intermediul acestui forum au fost alaturi de mine cu o incurajare, un sfat si o vorba buna!

sa aveti o duminica placuta!

Comment

Adica trebuie sa astepti 2 ani pentru un NUP? No coment!!

Comment

sper ca mai ai niste par in cap si sper ca cel care-l mai ai nu e alb. felicitari pentru rezultatul obtinut. era normal sa fie asa. va doresc la toti cat mai multi km fara nici un fel de incidente neplacute.
                  My ride

Comment

@ sebi: mai am ceva par si inca e negru )
                    se pare ca 2 ani e termenul pt a primi nup-ul, asta e traim in tara asta si sincer ne cam meritam soarta (parerea mea)

bafta tuturor!

Comment

bafta la scoala in continuare, drumuri bune si calatorii linistite!

Comment

Ma bucur ca s-a terminat cu bine.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google