inmatriculare & taxe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• inmatriculare & taxe

In aprox 2 sapt ar trebui sa vina masina, comanda a fost facuta la meridian pe credit.
    As avea urmatoarele intrebari referitor inmatriculare si taxe:
    1. La meridian am platit CASCO momentan, din ce am inteles ar mai trebui sa platesc 165 lei cand o ridic(numere provizorii, app nu era cam 30 lei nr astea?) dar intreband pe o tipa de acolo a spus ca 520 lei, de ce...asta nu mi-a spus, deci cam ce alte taxe mai trebuiesc platite la ridicare?
    2. Cam care ar fi toate taxele/actele necesare sa o inmatriculez si ce costuri vor fi?
    3. Pe CONTRACT DE CREDIT de la BRD pe ultima pagina scrie culoare ROSU PASSION insa pe CASCO si comanda scrie clar MINERAL, e necesar sa mai trec pe la banca pt a corecta aceasta greseala sau...las-o ca merge asa?
    Cam atat, daca imi mai amintesc ceva revin.
    Mersi

de search nu ai auzit??? e un topic deschis pe tema asta

sigpic

Comment

@CLC bine ai venit pe forum

uite aici informatiile pe care le ceri privitor la ridicarea si inmatricularea masinii,cit priveste culoarea gresita din contractul de credit parerea mea este sa remediezi greseala acum pina nu ai ridicat masina.

Comment

mersi, am inteles.
        cat despre greseala se pare ca tipa de la banca a gresit, azi am vorbit cu dealerul si mi-a confirmat ca masina care vine e albastru mineral+ un mic 'bonus", masina a iesit azi din fabricatie
        acuma...a zis ca se ocupa el de un telefon si se va remedia greseala pentru a nu exista probleme pe viitor.

Comment

Originally posted by CLC
          mersi, am inteles.
          cat despre greseala se pare ca tipa de la banca a gresit, azi am vorbit cu dealerul si mi-a confirmat ca masina care vine e albastru mineral+ un mic 'bonus", masina a iesit azi din fabricatie
          E foarte posibil sa ai o surpriza si sa nu primesti masini in 2 sapt cum spuneai si in 2-3 zile sa te sune sa-ti spuna ca a 2-a zi sa te duci sa o iei.
          In tara momentan.

Comment

ai dreptate, masina e in bucuresti in momentul asta

Comment

ai vazut ca am avut dreptate...;)
              In tara momentan.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google