Cresterea nu o sa fie nicidecum de 20 km/h, ci doar de 10 km/h, daca va fi.
cresterea vitezei cu 10-20km/h
Collapse
X
-
-
Totul a cam ajuns un haos necontrolat si nimeni nu mai poate remedia prea multe. Ma uit la majoritatea pustilor astia care abia pun mana pe masini...o adunatura de show-off-eri ... dau fuga isi iau cate un urs-pisica de pafara cu numere straine si o alearga pana o dau peste cap ca habar nu au sa conduca o masina cu tractiune spate... dar ei sunt "SHmeKeri". Si mai mult ca pustii mai mici ca ei zic "moaaama ce SHmeKer" eu cand imi iau masina o sa fiu si mai "SHmeKeri" ca el.
O societate care se degradeaza incontinuu.
Si chiar daca mi-a placut adrenalina unei curse, sa vezi ca-l iei pe ala de langa tine sa auzi motoru turat la maxim ... nu as face asta pe drumuri publice/prin oras (oriunde exista riscul sa ma expediez pe alta lume impreuna cu alti cativa nevinovati) ... doar pentru a impresiona o gagica de pe trotuar sau pe gagica de pe bancheta din spate.
(Mereu m-am gandit ca astia cu masini excesiv de mari luate fara vreun motiv logic, sau cei care vor sa impresioneze printr-un comportament stupid de agresiv in trafic, vor sa suplineasca lipsa unor alte "calitati" ... fapt confirmat de cateva tipe care frecventau un grup care facea curse)
Comment
-
Cu riscul de a lua injuraturi, intreb: Cati dintre voi pun si in practica ceea ce spun aici? Intreb pentru ca una se spune pe aici si alta pe topicul de cat esti de rapid.
Eu recunosc: In afara merg cu 100-120 chiar 130, depinde de drum(oricum peste limita admisa) si in localitati uneori merg si cu 70-80(doar cand permite traficul). Nu am un scop sa merg cu vitezele de mai sus dar am mers (in afara chiar constant).
Si chiar cred ca majorare cu 10 km/h in localitati este buna.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by RocriCu riscul de a lua injuraturi, intreb: Cati dintre voi pun si in practica ceea ce spun aici? Intreb pentru ca una se spune pe aici si alta pe topicul de cat esti de rapid.
Eu recunosc: In afara merg cu 100-120 chiar 130, depinde de drum(oricum peste limita admisa) si in localitati uneori merg si cu 70-80(doar cand permite traficul). Nu am un scop sa merg cu vitezele de mai sus dar am mers (in afara chiar constant).
Si chiar cred ca majorare cu 10 km/h in localitati este buna.
Comment
-
Cititi daca aveti chef/rabdare mesajele de pe protv cu privire la cresterea vitezei http://www.protv.ro/stiri/social/vit...20-km-ora.html
Desi si io mai depasesc viteza legala nu sunt deacord cu cresterea vitezelor legale pt. ca cei care circulau pana acum cu 120km/h vor circula de acum in colo cu 140km/h (doar depasesc viteza legala cu doar 20km/h)
PS: cat priveste viteza in localitati, cel putin in satele asezate dea juru unui drum european mi se pare normal sa circuli cu vreo 70km/h nu cu 50km/h cum se circula acuma...de doi lei :p
Comment
-
da e enervant sa mergi din vestul tarii spre mare si sa treci prin n sate cu 50km/h.dar oamenii aia nu au nici o vina ca in romania se duc banii pe eu stiu ce vacante scumpe ale astora pe care eu nu-i prea am la inima si le-as da suturi in fund in loc sa se construiasca autostrazi sau macar varianta ocolitoare pentru orice amarat de sat.
Comment
-
Eram odata la tara si a trecut unu' cu un passat break cu vreo 130, si-n momentu' ala se jucau copii pe strada, lumea cu caruta...deh... si a agatat o baba cu oglinda de a picat saraca in sant si a mai tatuat si o gaina pe sosea... Deci sunt CONTRA !:inlove:
Comment
-
Originally posted by zenitAviz celor interesati: Coloanele oficiale nu au limita de viteza. Deci nu va agitati pe tema asta.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Legat de Satu Mare, treaba e in felul urmator (apropo, au mai aparut ceva membri satmareni? nu de alta da' e greu sa fii singurul...): oricat de mult ar mari limita de viteza, rar gasesti portiuni in oras pe care sa mergi cu mai mult de 30km/h. Motivele: trafic infernal si, pe langa gropile aparute "natural" au mai aparut si altele "artificiale", sapate poate pentru a respecta "modelul" asfaltului de pe strazile noastre.
Concluzie: e foarte bine ca se maresc limitele de viteza (atat in oras cat si in afara) atata timp cat vom sti sa adaptam viteza la conditiile de drum. Unde poti sa o calci fara riscuri, calc-o, dar unde e riscant, mai lasa din acceleratie. Din pacate noi romanii suntem un popor latin si ne lipseste ceva in trafic (si nu numai): disciplina
Comment
Comment