cresterea vitezei cu 10-20km/h

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ma bucur sa vad ca Loganul Politiei nu are air-bag la pasager. Mai avem o sansa...

Comment

imi place ca au LCDuri ,poate baga si ei un film
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cred ca e solenza, nu logan.

Asta e metoda cea mai de kkt ca poti avea orice detector ca tot te prind.

Comment

bravo mestere bun simt de observatie ai, e solenza nu stiam ca si pe solenze sa pus radar

sigpic

Comment

Legi made in Romania ce sa mai zic.Cum este posibil in oras sa bagi tu 70 km/h si pe DN 120 km/h ? In America de ex in localitate este max 50 km/h iar in afara 100 km/h max ca sa nu mai zic ca pe autostrada ai voie sa circuli cu 120 km/h. Maine poimaine o sa bage 80 km/h in oras , chiar ca nu mai ies cu masina in fata blocului o las .Le lipseste o doaga. Sa auzim numai de bine baieti si sa aveti grija de voi
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Originally posted by iulian_vis
              Cred ca e solenza, nu logan.

Asta e metoda cea mai de kkt ca poti avea orice detector ca tot te prind.
              depinde cu cat mergi ca radarul nu inregistreaza "din prima" sa zic asa amite si capteaza raza reflectata de masina ta de cateva ori daca mergi ci 70 in zona da 50 si la primul piuit al detectorului calci frana mai tare reduci pana pe la 60 si mai poti negocia aia +10 km pe ora.
              pe mine ma prins in serbia ( aia au laser) a tras in mine aveam aproape 100 in zona de 70 am reusit sa reduc la 82.....in loc de 50 euro am dat 10

totul e sa ai un detector care nu da prea multe alarme false....
              ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
              YO2MKL
              sigpic

Comment

Christnacht, cred ca esti pe dinafara rau de tot. Probabil nu stii ca in america se circula in mile si nu in kilometrii. Arata-mi legea aia sa ma conving si eu.

Comment

da in america in oras cu 50 se mere adica 30de mile... deci cristi a facut corect transformarea

sigpic

Comment

Din punctul meu de vedere, cresterea limitei de viteza in localitate cu 10km/h e o masura benefica. Eu unul merg cu 70 in comune/sate si asa intru si eu in legalitate. ) Acum serios.... E60/E85, Slobozia-Bucuresti, drumul pe care merg extrem de des, chiar permite 70 in localitate.. pietoni destul de educati, 0 carute si mai sunt o gramada de drumuri in situatia asta.
                    numar secundele

Comment

Nu sunt un vitezoman,dar e o decizie destul de buna,ne mai scuteste de amenzi cu cresterea asta.Cred ca era bine sa se renunte si la centura in localitate(cum era inainte de perla asta de cod rutier de acum),si asa la mine in oras de 60 nu ai cum sa treci,e aglomerat.Numai stiu unde am citit si de scaderea punctului de amenda de la 39 lei la 19 lei,asta chiar ar fi o chestie tare.Bineinteles ca alde garcea nu-s de acord...le scade LOZUL...
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Si eu o consider o reglementare benefica. De multe ori circuland incet mai rau se incurca traficul. Dar din pacate mai apare o mica problema : sincronizarea semafoarelor. Daca nu se face un reglaj bun la semafoare , nici nu apuci sa bagi bine in a2a, ca hopa gata iar e coada la alt semafor
                        Nu prea sunt de acord cu viteza in afara localitatilor, eu as opta pt. 150km/h, . Sa fim seriosi nu mai avem vechea Dacia, nu?
                        Cu stima , FLO.
                        , sunt cu ochii pe voi !
                        :thumbsup:

Comment

FLORYN esti nebun ma 150 ? ... a pai astia si 100 cred ca e mult ... nu cred ca ar baga astia 150 nici in 20 de ani .
                          Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

Mai bine inca 30 de min. in masina decat o viata intreaga in caruciorul cu rotile. VITEZA UCIDE!

Comment

Originally posted by FLORYN
                              Si eu o consider o reglementare benefica. De multe ori circuland incet mai rau se incurca traficul. Dar din pacate mai apare o mica problema : sincronizarea semafoarelor. Daca nu se face un reglaj bun la semafoare , nici nu apuci sa bagi bine in a2a, ca hopa gata iar e coada la alt semafor
                              Nu prea sunt de acord cu viteza in afara localitatilor, eu as opta pt. 150km/h, . Sa fim seriosi nu mai avem vechea Dacia, nu?
                              Cu stima , FLO.
                              As vrea sa cred ca glumesti! Sper ca n-ai vorbit serios. Iti dai seama ce fericire ar fi pe pustii de 19 ani care fac pe vitejii pe sosea? Mi-e groaza sa ma gandesc la ce ar fi pe sosele daca ar fi voie cu 150 km/h in afara localitatilor, teribilismul in zilele noaste e-n floare mai ales daca au si o pustoaica in dreapta!

Comment

Mare dreptate le dau lui Zenit si Spike .Numai bine
                                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google