Contestarea unui proces verbal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Seba View Post
    cum a constatat ala ca masturbai linistea publica? e trecut in vreo lege un nivel maxim de zgomot admis si cumva te-a inregistrat cu decibelmetrul omologat ca aveai muzica este nivelul ala? are militianul urechile etalonate de institutul national de metrologie? ai fi greit si tu, dar ma-i da-i in m@@rtii mamii lor de pseudo-licurici (au capul tare, numa' lampa n-o au in coor).
    e organ constatator,care daca el spune ca asa e , apai asa e,din cauza lacunelor noastre din legislatie se permit oarecare abuzuri. La fel si daca i se pare doar folia prea neagra,daca i se pare doar ca iti suna toba prea tare,daca i se pare ca asculti prea tare muzica,daca i se pare ca nu ai dat prioritate,daca i se pare ca ai trecut pe rosu,daca i se pare ca nu ai dat prioritate la pietoni...etc
    Daca ar scrie in lege ca toate chestiile astea ar trebui probate cu instrumente omologate etc ar fi altceva,dar asa...dzeu cu mila

Originally posted by BlueStar_KWO View Post
    oricum el a cautat nod in papura...a vrut sa faca orice ca sa dea amenda...vroia sa imi dea 20 pct amenda pentru ca cica nu aveam omologarea la gaz dupa ce eu i-am prezentat-o...si dupa a zis ca trebuie trecuta in talon...lucru care numai e obligatoriu...asa ca luni o sa ma duc la judecatorie si o sa depun contestatie pentru ca procesul verbal este nul datorita faptului ca au gresit numele mamei
    ala nu cred ca e caz de nulitate a procesului verbal,mai ales ca n-a folosit diacritice...daca pe asta te bazezi,cred ca pierzi timpul din start.
    Last edited by Cristi_Xp; 24 March 2012, 02:38. Reason: Automerged Doublepost
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cristi, sa fim realisti, unii chiar au folia prea neagra (neomologata), unora le suna a dracu de tare toba (i-a spart sitele ca sa se auda "sport"), manele de jmecherie si jale aud in fiecare zi la maxim din cate un cotetz cu geamurile coborate in "berna", multi nu dau prioritate ba chiar te injura daca ii claxonezi in timp ce ii eviti, etc. Daca se jura colegul BlueStar_KWO ca nu avea in seara aia fata de la casetofon in masina il mai credeam nevinovat, dar asa? Nici macar n-a infirmat ca nu a avut muzica la maxim, a dat-o strengareste ca "a vrut politia neaparat sa-i dea amenda", sau ca a vrut politistul spaga de la el. Pai bai nene, sa fiu cel mai prost politist din universul asta si tot nu astept bani de la un copchil, din slobozia, la volanul unui logan si care asculta si manele la maxim...

Comment

nu stiti ce s-a intamplat acolo...dar imi place ca mereu criticati...e ok...imi pare rau ca in momentul ala m-am pierdut si nu am sunat la dga...la felul in care tipa örganul

Comment

Pai trebuia sa dai muzica mai incet ca sa nu mai fie nevoie sa tipe. Si de ce sa suni la DGA, ai pe cineva acolo, stii cu ce se ocupa aia?

Comment

@BlueStar_KWO: nu are voie sa-si treaca colegul drept martor asistent ca tu nu ai vrut sa semnezi Pv-ul. Tu mai erai cu cineva in masina ca sa-l treci pe el ca martor cand depui contestatia? Daca nu.. e cam albastra situatia, pentru ca e cuvantul tau impotriva lui si ghici cine are castig de cauza.
            Asa daca mai aveai un martor il treceai acolo sa declare pentru tine ca muzica era la un nivel rezonabil ceva de genul si contestai pv-ul, dar sa-l contesti pentru diacriticul ala... fugi si plateste-o ca n-o sa-ti anuleze nimeni PV-ul pentru un diacritic, e cauza de nulitate relativa. Au fost cazuri in care s-a gresit numele cu totul si tot nu s-a anulat.

Comment

Ca sa mai lamurim un pic situatia ca tot o trage-ti cu "cuvantul tau impotriva cuvantului lui". Situatia asta apare si te poti folosi de ea cand apar contradictii intre 2 CIVILI, politistul in timpul serviciului nu este civil, este ORGAN constatator...
              Stiu ca o sa-mi spuneti ca unii politisti sunt corupti si aveti dreptate, dar va dati seama ca in cazul premisei "cuvantul meu impotriva cuvantului lui", toate PV-urile ar putea fi contestate in afara de cele insotite de dovada video/foto.
              Mie mi se ridica parul de pe spinare cand vad pareri ale unor soferi foarte tineri despre contestatii si actiuni in instanta, am impresia ca multi care-si dau cu parerea degeaba nici nu au vazut in viata lor un PV sau o sala de tribunal. Vinde ma stea albastra sub-ul si mergi de plateste amenda, macar sa fi avut bunul simt sa recunosti aici ca ascultai muzica tare, nu sa o dai in diverse ca o cheama pe maicata Grigore in PV...

Comment

Vasile 78 vorbesti si tu sa te afli in treaba...ca da trebuie sa faci multe posturi...mai bine taci din gura si vezi de treaba ta...eu am intrebat un lucru si tu o dai in balarii...daca nu te intereseaza sa dai un sfat si ai chef de mistouri fa-ti vasile club

Comment

Am posturi destule maestre, nu asta ma intereseaza. Si de ce nu zici ca vrei un sfat? Uite iti dau doua:
                  1. Nu mai asculta muzica la maxim in masina pentru ca asa fac tiganii si cocalarii, pe oamenii normali ii deranjeaza;
                  2. Mergi si plateste amenda, ca nu scapi de ea.
                  Vrei sa stii cum sa scapi de amenda? Nu poti scapa!

Comment

si eu iti dau tie doua sfaturi...
                    1.vezi de treaba ta...eu am intrebat un simplu lucru dar tu ai inceput cu mistourile
                    2.eu din cate stiam pe forumul asta eram toti prieteni dar vad ca tie si altora va arde de mistouri...nu puteati scrie de la inceput...ba "prostule"(ca asa numiti voi pe oamenii care intreaba pentru ca vor sa afle un raspuns...inteligente sunt persoanele ca tine pentru ca altfel vorbeai si tu frumos) nu se poate...ce ai zis tu acolo nu e bine si gata...
                    on:multumesc celor care intr-adevar stiu sa vorbeasca si au raspuns frumos...

Comment

Da de ce vrei tu sa fii ajutat sa scapi de o contraventie pe care ai facut-o dar nu poti demonstra ca n-ai facut-o?
                      Uite am uitat sa pun o virgula dar tu intelegi ce vreau sa spun,nu?
                      CT-97-VIPsigpic

Comment

si militianul avea cumva program de masurat decibelii? avea "aifone"si a deschis aplicatia din el ?

La Bucuresti a povestit MCD-ul despre un prieten cu un seat ,mi se pare, care a fost oprit de politie pe motiv ca toba se aude tare si a fost amendat ca deranjeaza ordinea si linistea publica, i-a dat in judecata si a castigat. La observatii a spui ca lui asa i se pare ca trebuie sa se auda masina lui.

Comment

o8MeLC: din pacate militianul ala are calitatea de organ constatator si ca sa-ti dea amenda pentru tulburarea ordinii si linistii publice(L61/1991) nu-i trebuie absolut niciun aparat de masurare. Daca-i dadea amenda pe o lege rutiera(OUG. 195/2002) sau daca-i lua certificatul de inmatriculare atunci da, trebuia sa aiba un aparat de masurare, eventual sa fie insotit de cei de la ARR.
                          Pai asa gandeste-te ca unu poate urla noaptea la tine la geam, tu sa chemi politia si cum il amendeaza, vin cu aparat sa-l masoare cum zbiara ala, ala trece in PV la observatii ca asa vorbeste el, sau cum ? Sau vecinii tai de la 2, dau manelele in blana in miez de noapte, tu nu poti sa dormi si chemi politia... ce fac militienii vin cu ARR-ul sa-i masoare aluia decibelii, sau cum il amendeaza... ala scrie in pv ca asa asculta el muzica deobicei ?
                          Prietenu asta al tau ori se lauda aiurea, ca e la moda sa te lauzi ca ai castigat contra politiei, ori a omis sa-ti spuna ca defapt i-a gresit ceva militianu' la completarea PV-ului si de asta s-a anulat. Tind sa cred prima varianta.

Comment

Dupa mintea unora, organele de ordine ale statului, nu pot lua o masura impotriva cuiva, daca nu constata acea incalcare a legii prin mijloace tehnice; ele in schimb sunt foarte bine venite cand ne scot din belele(agresiuni, talharii, ma rog alte fapte savarsite cu violenta). In acest fel nu se poate amenda un individ care tulbura linistea, daca acest lucru nu este filmat sau inregistrat, de asemani un individ care agreseaza, fie si verbal.
                            Megem si mai departe (fiindca suntem in majoritate conducatori auto) si spunem ca nu -ti poate retine permisul daca nu ai fost filmat, ca ai trecut pe rosu; domnilor avem sau nu incredere in aceste organe? Daca DA, atunci nu contestati fapte pe care le-ati comis, doar pentru ca va e greu sa recunoasteti ca a-ti gresit.
                            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Retinere certificat din cauza xenoanelor

M-a oprit nenea Garcea in seara asta, si mi-a luat certificatul din cauza ca am "lumina de intensitate mare (xenoane)"....Fapta savarsita la art.13 din ROUG 195/2002 si sanctionata de art. 101/1/10 din OUG 197/2002 (sau 20012)...a pus cam multe zerouri in proces, nu-mi dau seama care din ele.

Am mentionat ca nu se afla de fata nici un angajat de la serviciul RAR.

Ce pot face?...inafara de a plati amenda.
                              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Nu cred ca ai alta solutie; sper ca nu incepi si tu cuo eventuala contestare; respecta legea cu decenta.
                                Dupa cate imi amintesc pe threadul despre becuri pentru logan, o parte din useri, printre care si eu, contestau vehement folosirea xenoanelor.
                                In urma acestui incident poate cealalta tabara care sustinea folosirea acestora, isi va revizui atiudinea.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google