Contestarea unui proces verbal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

plangere

Originally posted by TopCat View Post
    @donpedro:
    Te inseli! Plangerea se depune la sediul institutiei din care face parte agentul constatator. De acolo pleaca la judecatorie.
    plangerea nu se mai depune la sediul institutiei din care face parte agentul constatator deoarece acest lucru a fost declarat neconsttutional existand in acest sens o decizie a Curtii Constitutionale. Plangerea se depune direct la instanta

daniel 67 aici iti dau dreptate intai cred ca ar trebui sa respectam prevederile legale si apoi sa ne plangem
    ONLY GOD CAN JUDGE ME
    http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html

Comment

Mea culpa. Este vorba de Decizia 953 din 2006.
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Am si eu o problema
        In data de 24 08 2011 am fost oprit de cate un agent de politie pe raza municipiului Slobozia cu motivul ca aveam muzica data tare in masina!la fata locului nu am semnat procesul verbal si acestia mi l-au trimis acasa acesta ajungand astazi in posesia mea...acum am si eu o nelamurire...1 eram in mers nu eram in stationare(nu stiu daca se pune acest lucru) si 2. agentul constatator a gresit in momentul cand a scris pv-ul la numele mamei scriind FloricĂ in loc de Florica...acum ce sanse am de castig daca fac contestatie avand in vedere cele de mai sus...si apropo politistul a spus ca deranjam ordinea si linistea publica, pe Strada Ialomitei iar eu am fost oprit pe Bd. Matei Basarab...ce dovada are politistul ca eu nu aveam muzica data tare si pe langa asta are voie sa treaca martor pe colegul lui?

Comment

Eu inteleg asta asa; ai stationat sau ai mers pe o strada anume cu muzica data la maxim (situatie foarte des intalnita si in cartierul meu) iar cineva a comunicat la Politie numarul masinii tale, sau s-a sesizat vr-un politist. Nu conteaza unde ai fost oprit, nu e nevoie sa fii prins la locul faptei.
          Nu cred ca are importanta ca un alt politist e citat ca martor, in fond o patrula sau echipaj este format din cel putin 2 politisti. Daca ai gresit, ar fi bine sa-ti recunosti vina, iar contestatie iti recomand sa faci daca ai fost victima unui abuz; in rest timp, bani si nervi. Asa vad eu lucrurile intr-o societate care se vrea cat de cat normala.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

@BlueStar_KWO, probabil ascultai Bach sau Strauss de te-au amendat, ai primit amenda de cocalar, scuza-ma ca ti-o spun direct.

Comment

Ce ora era cand ai primit amenda?
              Nu-i bai...

Comment

ora era 23...si pe langa asta nu a facut nimeni plangere ca doar am trecut pe strada...nici nu apucai sa suni...

Comment

e complicat ... e cuvantul tau contra cuvantului lui. poti incerca sa contesti procelul verbal pentru ca nu a fost intocmit corect din cate stiu eu trebuie completate corect toate rubricile din acel PV tipizat.
                  My ride

Comment

Nu-i mai invatati pe acesti copii sa conteste tot ce poate fi contestat.
                    Haideti sa promovam asumarea raspunderii atunci cand ai gresit; esti mai putin vinovat daca politistul a gresit o virgula?
                    Nu sunt de acord cu incalcarea drepturulor individului, dar scuzati-ma, acolo poate nu toata lumea asculta... Bach.

Comment

Iancu Mic in primul rand ala astepta bani pentru ca m-a luat pe 10 chestii vreau sa vad aia vreau sa vad aia vreau sa vad aia...adica el cauta orice sa-mi de amenda...si pe langa asta a gresit in provesul verbal si stai linistit ca daca mi se parea corect ce a facut plateam amenda...mai am o amenda luata pentru viteza si am platit-o fara sa comentez dar aici chiar nu mi se pare corect!!!

Comment

Adica vrei sa spui ca nu ascultai manele la maxim inainte sa te opreasca? Trebuie sa stii ca daca-ti face cineva plangere telefonica, agentul nu este obligat sa-ti spuna daca si cine a facut plangere. Sssaalam... Rrrreghetonnn...

Comment

Ei lasa, dute si plateste ca n-ai ce sa contesti si altadata schimba si tu genul de muzicacu unul mai romantic, care da mai bine pe la ora aceea, sub balcoane.

Comment

cum a constatat ala ca masturbai linistea publica? e trecut in vreo lege un nivel maxim de zgomot admis si cumva te-a inregistrat cu decibelmetrul omologat ca aveai muzica este nivelul ala? are militianul urechile etalonate de institutul national de metrologie? ai fi greit si tu, dar ma-i da-i in m@@rtii mamii lor de pseudo-licurici (au capul tare, numa' lampa n-o au in coor).
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

oricum el a cautat nod in papura...a vrut sa faca orice ca sa dea amenda...vroia sa imi dea 20 pct amenda pentru ca cica nu aveam omologarea la gaz dupa ce eu i-am prezentat-o...si dupa a zis ca trebuie trecuta in talon...lucru care numai e obligatoriu...asa ca luni o sa ma duc la judecatorie si o sa depun contestatie pentru ca procesul verbal este nul datorita faptului ca au gresit numele mamei

Comment

Tu chiar crezi ca vreun judecator din lumea asta, normal la cap, o sa anuleze un PV pentru un diacritic?
                                Eu zic ca nu, mai ales daca toate celelalte date/rubrici sunt completate corect.

Iar ca o juma' de off topic, am o curiozitate, care poate ramane si intrebare retorica: de ce la ora 11 noaptea, cand teoretic e liniste pe strazi, ai asculta muzica la "blana" in masina?!?
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google