Daca tu imi dai linkul catre sanctiunea savarsita...eu ma duc luni si platesc...opt ca nu am gasit....nici legea savarsita, nici sanctiunea privind xenoanele.
Contestarea unui proces verbal
Collapse
X
-
Originally posted by cristi3775 View PostM-a oprit nenea Garcea in seara asta, si mi-a luat certificatul din cauza ca am "lumina de intensitate mare (xenoane)"....Fapta savarsita la art.13 din ROUG 195/2002 si sanctionata de art. 101/1/10 din OUG 197/2002 (sau 20012)...a pus cam multe zerouri in proces, nu-mi dau seama care din ele.
Am mentionat ca nu se afla de fata nici un angajat de la serviciul RAR.
Ce pot face?...inafara de a plati amenda.
Comment
-
Originally posted by cristi3775 View Post(xenoane)"....Fapta savarsita la art.13 din ROUG 195/2002 si sanctionata de art. 101/1/10 din OUG 197/2002 .
Cristi, poti sa contesti daca esti nedreptatit, dar mi-e teama ca o sa te pozitionezi un pic in zona celor care sustin xenoanele; si nu cred ca e prea confortabil; e problema ta pana la urma.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
ART.13 ROUG 195 actualizat:
Se interzice montarea la autovehicul, tractor folosit in exploatari agricoe si forestiere si vehicul pentru efectuarea de servicii sau lucrari, tramvai ori remorca a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini dispozitive ori accesorii de avertizare decat cele omologate.
ART. 101 OUG195/2002 actualizat
(1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a III-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice:
10. montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonora sau accesorii ori modificari neomologate;
Comment
Comment