If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mi s-a furat detectorul si cand am discutat cu cei de la politie spuneau ca in curand nu vor mai fi permise. E ceva in noul cod rutier?
Vreau sa-mi iau altul si nu stiu daca il mai pot folosi
daca le interzice ... statie de tiristi...cel mai usor mod de comunicare intre soferi .. chiar daca te bazaie la cap o inchizi si o deschizi cand ai nevoie..
Sau cine mai doreste sa le pastreze .. o solutie ar fi : bagate intre spatar si tetiera mijloc ( detectorul sa fie "presat" te tetiera ) am sa fac maine o poza
si daca nu le-ai dezvalui public aparatul radar are multe functii printre care si VG-2
.. multe dintre detectoarele noi au functia imunitate impotriva sistemelor de detectie VG-2 .. adica sa se opreasca cand aparatul radar il citeste...dar va zic in cunostiinta de cauza....aparatul radar il citeste si chiar alea 0.5 secunde sunt indeajuns incat ca nenea politaiu sa isi dea seama ca ai detector de radar pana se opreste detectoru...deci urmatoarea mea investitie va fi statie ..
Silviu : Tu te referi la anti-radare ? vrei sa vezi cum ramai fara masina ... alea chiar sunt interzise /ilegale
Eu ma refer la detectoarele de radar cu senzorii de detectie in bare, atat in fata cat si in spate, iar dispozitivul de alerta poate fi ascuns oriunde in masina.
VG-2 detecteaza sisteme de detectie radare vechi si doar cateva noi, ale caror oscilator foloseste frecvente intre 11.4 si 11.6 Ghz; pe cand astea mai noi (si mai bune) deja au frecvente in afara spectrului 11.4-11.6 :-) si nu te pot prinde.
Exista un detector de detectoare radar mai eficient, RDD, dar are bataie mica, ~1,2KM maxim. Pe cand VG-2 te poate prinde si la 3KM.
cel mai bine e fara detector si condus legal, astfel nu te "prinde" nici un radar :P
S.
I have no special talent. I am only passionately curious.
Chestia e ca nu sunt putini cei ce au nevoie de detector pentru ca chiar mana tare. Pentru cei ce au nevoie de detector doar ca sa le atraga atentia asupra unor eventuale situatii, nu cred ca interzicerea detectoarelor ar fi chiar asa o problema. Ideea e sa conduci pana aproape de limitele legii, asa incat, daca te opreste capul de creta, sa iei avertisment, nu amenda.
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
E foarte probabil sa scoata detectoarele radar din legalitate. Trebuie sa mai intre niste bani la "bujet" si orice masura de acest fel e binevenita pentru ei.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
...parca in proiectul ala ciudat de modificare a codului rutier, de l-au tot plimbat prin presa,se refereau si la interzicerea detectoarelor de radar.Asta este...oricum detectoarele inca se vind bine...vedem ce om face cu ele dupa
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment