Interzicere Detector Radar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Urs daca respectai regimul de viteza nu te "pocnea" nimeni chiar daca nu aveai detector :-)

asa preferam unii, sa folosim detectorul si sa mergem cu 90KM/h in localitati ... e prudent si responsabil intr-adevar ...

Astfel de exemple intaresc ideea de a scoate din legalitatea detectoarele.

S.
    Last edited by Silviu; 15 October 2009, 09:46.
    I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• sunt adepta detectoarelor pe orice fel de drum si la orice ora. folosesc detectorul si prin bucuresti cand am acces la el (nu este al meu), iar de statii, numai de bine....ma bate gandul sa imi iau si eu.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Silviu View Post
        @Urs daca respectai regimul de viteza nu te "pocnea" nimeni chiar daca nu aveai detector :-)

asa preferam unii, sa folosim detectorul si sa mergem cu 90KM/h in localitati ... e prudent si responsabil intr-adevar ...

Astfel de exemple intaresc ideea de a scoate din legalitatea detectoarele.

S.
        Nenea Silviu daca tu ai rabdare sa mergi intr-o localitate cu drum in linie dreapta, asfalt fara gauri, sant de vreun metru lungime pe margine si apoi inca vreo 4-5 metri pana la gardul caselor cu 50km/h da-mi voie sa te felicit si sa-ti strang mana cu respect. In cazul in care am carute, pietoni pe margini, vite care papa pe sant dau a 4-a si merg si eu linistit cu 70. Dar in conditiile de mai sus adica drum pustiu in linie dreapta fara probabilitatea sa apara ceva neasteptat nu mi se pare o crima a circula cu 90km/h. ca nu-i legal e alta treaba. Dar daca te uiti in jurul tau nu stiu daca ai nevoie de degetele de la o mana sa numeri ilegalitatile. Oricum multumesc pentru sfat.

Comment

• Eu unul nu am incredere % in acest aparat.

Comment

• Originally posted by Urs
            ..........adica drum pustiu in linie dreapta fara probabilitatea sa apara ceva neasteptat nu mi se pare o crima a circula cu 90km/h. ca nu-i legal e alta treaba.
            ...dar nici sa nu te plangi vreodata, ca militienii stau cu veioza in copac, ca atunci va trebui sa constati ca intr-adevar e o alta traba!

sigpic

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google