eu ma bazez pe soferii de pe contrasens. si ar trebui sa va obisnuiti toti, intrucat in sud si sud-est nu am vazut aceasta practica, desi era plin de radare. si anume, flash-uri celor ce vin din contrasens si se apropie de un echipaj de politie. joi dimineata era sa dau intr-un radar inainte de intrarea in brasov dinspre targu mures. se pusesera dupa curba nesimtitii, si cineva care venea din sensul opus a facut cu farurile, si am reusit sa ma 'scot'. e o practica foarte buna, mai ales in localitati, cand mergi la drum lung si nu poti sa mergi cu 50 sau 40 in unele cazuri prin sate. eu nu mi-as lua detector, sincer.
L.E. sau mai e o faza care imi place. cand trece unu cu o masina pe langa mine, gen audi, mertz, sau altele care vad ca au detector si o calca, ma duc si eu linistit dupa ei, ca sigur nu ma ia radarul
L.E. sau mai e o faza care imi place. cand trece unu cu o masina pe langa mine, gen audi, mertz, sau altele care vad ca au detector si o calca, ma duc si eu linistit dupa ei, ca sigur nu ma ia radarul
Comment