Interzicere Detector Radar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu ma bazez pe soferii de pe contrasens. si ar trebui sa va obisnuiti toti, intrucat in sud si sud-est nu am vazut aceasta practica, desi era plin de radare. si anume, flash-uri celor ce vin din contrasens si se apropie de un echipaj de politie. joi dimineata era sa dau intr-un radar inainte de intrarea in brasov dinspre targu mures. se pusesera dupa curba nesimtitii, si cineva care venea din sensul opus a facut cu farurile, si am reusit sa ma 'scot'. e o practica foarte buna, mai ales in localitati, cand mergi la drum lung si nu poti sa mergi cu 50 sau 40 in unele cazuri prin sate. eu nu mi-as lua detector, sincer.

L.E. sau mai e o faza care imi place. cand trece unu cu o masina pe langa mine, gen audi, mertz, sau altele care vad ca au detector si o calca, ma duc si eu linistit dupa ei, ca sigur nu ma ia radarul
    Last edited by B 83 RMJ; 8 August 2009, 22:13.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Daca prinzi vre-o camera radar va ia pe toti.
      Practica cu flash-uri e veche si se da foarte mult si in S si SE....problema apare cand sunt mai multe masini si nici unu nu da flash deoarece se gandeste ca cel din fata va da sau sa nu-l incomodeze.
      O varianta mai la indemana ar fi un aparat gps updatat periodic cu locatiile raderolr fixe si mobile.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Schimbarea va fi efectuata in cadrul unui program denumit Life Save, prin care politia vrea sa reduca numarul acciedentelor grave de pe soselele romanesti. Pe langa interzicerea detectoarelor, o alta masura care ar putea fi luata de politie este introducerea probei de noapte la examenul pentru permisul de conducere.
        Attached Files

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
          Daca prinzi vre-o camera radar va ia pe toti.
          Practica cu flash-uri e veche si se da foarte mult si in S si SE....problema apare cand sunt mai multe masini si nici unu nu da flash deoarece se gandeste ca cel din fata va da sau sa nu-l incomodeze.
          O varianta mai la indemana ar fi un aparat gps updatat periodic cu locatiile raderolr fixe si mobile.
          eu ma refeream la radarele mobile (care se pun cam unde vor ei, deci un gps actualizat nu stiu cat de util ar fi, mai ales ca in romania nu sti pe unde te duce gps-ul - vreo casa, un camp), si la patrule, nu la radarele fixe. acolo normal ca mergi si tu legal, ca in mare parte sti de existenta lor (si daca nu sti, o sa sti dupa ce te arzi o data), chiar daca nu sti sigur daca functioneaza sau nu. (cum sunt si cele din brasov). eu am dat flash-uri chiar daca eram in coloana (ziua), nu prea il deranjeaza pe ala din fata (si daca da, nu prea are timp sa se gandeasca pentru ca nu il tin in flash-uri 10 km). eu folosesc aceasta practica intrucat tare bine e cand te avertizeaza unu si pe tine.
          si am zis ca in S si SE nu am vazut aceasta 'metoda' intrucat la un drum de mare dus-intors unul nu a facut cu farurile, desi era plin de radare si controale ale politiei. (eu iau de bun ce am vazut).

oricum e parerea mea, nu am zis sa faceti in vreun fel. dar un lucru e cert, oricum iau politistii o grama de bani 'pe sub mana', d'apai daca se interzic si detectoarele, sa vezi atunci coruptie...
          Last edited by B 83 RMJ; 8 August 2009, 22:47.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
            ...si nu m-ar mira sa inceapa si o campanie de vanare a xenoanelor aftermarket.
            eu unul nu sunt de acord cu cele H4 in far normal, sunt prea puternice si deranjeaza. Inschimb de cele in lupa nu m-as lega pentru ca nu deranjeaza.

S.
            I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Se pare ca nu se confirma interzicerea detectoarelor. Cel putin n-am auzit de la nimeni in afara de politai.

Comment

Pai deocamdata e un zvon la nivel de mass media...nu e nimic concret, dar exista posibilitatea.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

daca vor sa aplice asa lege, ne unim si noi si le cerem legal sa ne dea banii la fiecare inapoi....

Comment

Buna ideea,dar ei vor sa faca rost de bani,si tu le ceri bani
                    sigpic

Comment

e bine , imi iau statie cb

Comment

Or sa te caute si de statie: daca ai luat-o legal, daca ai atestate de radioamatorist... Stai linistit. Ideea e sa ne friga pe toti care avem idei de a modifica masinile sau de a circula fortand un pic limitele legii.
                        Cu flash-urile de pe contrasens e OK, dar nu prea ai ce face daca geniile sunt prea aproape de tine sau dau drumul in curand la radare cu laser. Atunci si detectoarele sunt inutile.
                        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

mai intai sai amendeze pe aia cu stopurile innegrite...pe aia cu folii negre si pe fata...pe aia cu 'slickuri'...pe aia cu xenoane si faruri care bat in plopi...pe aia care ne obliga sa le ascultam involuntar simfonia din toba sport...si eventual sa amendezi si politai care stau la panda....si dupa asta sa se ia si de amaratele noastre de detectoare radar...care oricum pot fi pacalite cu usurinta de ei...
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Inca mai crezi ca legea e pentru toti...
                            Cum ii pacalesti sa nu te prinda cu detector? Daca nu vrei sa raspunzi aici, da PM...
                            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

ai inteles gresit....am scrie ca ei ne pot pacali pe noi si detectoarele noastre cu usurinta...prin mai multe metode...veioza...on-off...etc..
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Intr-un fel e bine sa interzica detectoarele ..cred ca suntem printre putinele tari (daca nu singura) in care mai sunt permise ...pana la urma sunt o modalitate de a incalca limita de viteza ...
                                In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google