Interzicere Detector Radar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Parerea mea, ca cel mai sigur detector va ramane in curand, kilometrajul, care nu m-a tradat niciodata iar radarele vor disparea si ele.Astfel, politistii nemaiavand obiectul muncii, vor ajunge sa fi mai multi, pe cap de hot .
    De regula, cam ce se aude se si implementeaza. Referitor la scoaterea detectoarelor in afara legii, nu e noutate decat in ro. unde detectoarele au ajuns cand multe alte tari, au renuntat la ele...practic e mai mult o afacere decat o necesitate

sigpic

Comment

Originally posted by crispred View Post
      daca vor sa aplice asa lege, ne unim si noi si le cerem legal sa ne dea banii la fiecare inapoi....
      n-ai cum, ca nu ei te-au pus sa iti iei detector...
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

@angel:
        avand in vedere mentalitatea politistilor si limitarile aberante de viteza, eu consider ca in Romania e tocmai o necesitate un detector radar.
        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

sustin ideea ta.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Pai sigur,le-au "rezolvat" pe toate si au ramas detectoarele.
            Oricum,detectoarele vor fi folosite in continuare,mai mult sau mai putin,dar vor fi folosite.Sa nu fie doar un zvon,pt a mai stopa achizitionarea acestor aparate.
            In privinta gps-ului,eu stiu ca nu poate detecta radarele mobile,poate sa fie foarte performant...Daca stie cineva,sa ma lumineze si pe mine.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Usurel, nu va napustiti asa! Daca stau bine si ma gandesc, nu cred ca am lasat pe undeva sa se inteleaga faptul ca decizia de interzicere a detectoarelor de radar, ar fi cazut cumva, in sarcina mea!
              Totusi, daca ne dorim o reala integrare in spatiul comunitar, va trebui sa ne adaptam legislatia si pretentiile noastre dupa legislatie, indiferent ca ne place ori ba.
              No offence! E ca si cum, fiecare user de pe forum, ar dori sa aiba functia sporita, incat sa poata incalca regulile cand are chef iar Staff-ul sa nu-i poata aplica sanctiuni, ca el are posibilitatea de a contracara orice sanctiune!
              Multi din cei cu tendinta de a fenta la limita legii, cand ajung ei sa aplice legea, devin mai catolici decat Papa
              Cu tot riscul de a deveni antipatic, voi ramane fidel kilometrajului in localitati iar in afara, ca de obicei, cum permite traficul si carosabilul...sub 120km/h in nici un caz, ca adorm

sigpic

Comment

Pai daca interzice detectoarele radar, chiar nu e o problema. Exista GPS-uri, care sigur nu le vor interzice. Si GPS-urile detecteaza radarele, nu? Deci, vindeti detectoarele si cumparati-va GPS-uri, ca sunt mult mai utile!
                sigpic
                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Cu siguranta se vor interzice detectoarele, dar nu se stie cand pentru ca astfel de reglementari se fac peste noapte. Sa nu credeti ca asteapta cineva acordul vostru (al muritorilor). Parlamentarii isi maresc pensiile tot peste noapte fara acordul nimanui, si voi chiar credeti ca la astia ce-s la putere ii intereseaza pe vreunul opinia publica si parerea poporului???
                  Eu mi-am luat totusi detector pentru ca nu de putine ori mi-am dat seama ca goneam cu 70 in localitati sau depaseam cu 120 km/h. Acestea sunt lucruri inerente ce se intampla in trafic si de cele mai multe ori la drumuri lungi. Si de ce sa platesc amenda? ca sa-i termin la comandant vila? Pentru o greseala ce-o fac ocazional? Nuuuu nuuu.
                  Pana acum mi-a detectat vreo 10 radare din care vreo 2 le muscam. Deja si-a scos banii, de acum incolo sunt pe plus :P
                  Toate cele bune...
                  Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

Originally posted by TopCat View Post
                    @angel:
                    avand in vedere mentalitatea politistilor si limitarile aberante de viteza, eu consider ca in Romania e tocmai o necesitate un detector radar.
                    Limitarile nu sunt aberante, avand in vedere marja de eroare a kilometrajului + 9Km/h in plus fata de viteza maxim admisa pe un sector de drum eu zic ca e ok.
                    Pana si legiuitorul a admis ca un plus de viteza de pana in 10 km/h(nici aparatele si nici omul nu e perfect) este o limita a bunului simt.Toate aparatele radar sunt fixate pe limita inferioara +10km/h.

PS
                    In mod normal pe orice forum nu trebuie sa se incurajeze sau sa se tolereze activitatile ilegale, indiferent de natura lor.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                      Daca prinzi vre-o camera radar va ia pe toti.
                      Practica cu flash-uri e veche si se da foarte mult si in S si SE....problema apare cand sunt mai multe masini si nici unu nu da flash deoarece se gandeste ca cel din fata va da sau sa nu-l incomodeze.
                      O varianta mai la indemana ar fi un aparat gps updatat periodic cu locatiile raderolr fixe si mobile.
                      pai nu erau suspendate fixele pana se lamureste cine incaseaza amenzile???
                      Originally posted by D-FENS View Post
                      Pai sigur,le-au "rezolvat" pe toate si au ramas detectoarele.
                      Oricum,detectoarele vor fi folosite in continuare,mai mult sau mai putin,dar vor fi folosite.Sa nu fie doar un zvon,pt a mai stopa achizitionarea acestor aparate.
                      In privinta gps-ului,eu stiu ca nu poate detecta radarele mobile,poate sa fie foarte performant...Daca stie cineva,sa ma lumineze si pe mine.
                      gpsul nu detecteaza radarele. un soft bine actualizat stie locatia in care este montat un radar fix, dupa coordonatele geografice, si te avertizeaza inainte sa te apropii de acel loc. igoul meu stie in romania si camere care nu exista fizic. m-am tot benoclat dupa ele si nu le vad, posibil sa fie declarate si sa nu se fi inteles la malai cine sa le monteze.
                      vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Cromatic, nu e vorba de incurajat activitati ilegale. M-ai inteles gresit. Eu am vrut sa evidentiez mentalitatea depasita de vremuri a autoritatilor.

Comment

Originally posted by Logan 4 ever
                          Si GPS-urile detecteaza radarele, nu?
                          doar pe cele fixe daca este tinuta la zi baza de date "speedcams". Si nu le detecteaza doar le cunoaste pozitia si te avertizeaza cand esti in vecinatatea lor.

Originally posted by maistoru View Post
                          pai nu erau suspendate fixele pana se lamureste cine incaseaza amenzile???
                          erau suspendate doar acele radare fixe ce nu au fost achizitionate in mod legal (au fost luat prin contracte incheiate intre primarii si societati private prin atribuire directa si nu licitatie). Au inceput sa apara radare fixe ce sunt omologate si functioneaza. (un exemplu ar fi Ortisoara, acum 2-3 sapt a fost montat unul)

@TopCat : daca am respecta toti prevederile legale in materie de viteza crezi ca ar mai fi asa de multe accidente? Acum sincer vorbind ...

Intrebare: de ce neamtul cand vine in RO si intra intr-o localitate unde e limita de 30KM.h (pe tot drumul, ex. Sarmisegetuza) el merge cu 40KM/h pana la semnul de "iesire localitate" si apoi accelereaza ? Oare nu e o problema de mentalitate a noastra, a soferilor, in primul rand ? Doar intreb ... de ce ei pot sa se conformeze si noi trebuie sa comentam ca sunt limitarile aberante ... :-)
                          Last edited by Silviu; 11 August 2009, 00:49.
                          I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Daca ai sa mergi "afara" cu masina ai sa intelegi. Acolo nimeni nu sta la panda, acolo ajungi in timp util fara sa te plictisesti in trafic... acolo e alta lume care nu tine numai de mentalitatea soferilor.
                            Acolo nu vezi limitare de viteza pe ditamai strada la 10 km/h. O sa ma intrebati unde am vazut asa ceva. Ei bine, aici, in Botosani. Am sa incerc sa-i fac o poza.
                            Parerea mea e ca e gresit sa spui ca doar soferul e vinovat. E vorba de o multitudine de factori, excluzand jmekerii, ci de ceea ce se poate incadra in limitele bunului simt.

ps: ar trebui sa-mi dai un miel, ca m-ai botezat

ai corectat. multumesc!

Comment

Una peste alta, faptul este urmatorul: politia Romana/Primariile impreuna cu "prietenii de catarama" au decat de castigat de pe urma atitudinii soferilor.
                              Cine vrea sa mearga regulamentar, sa o faca. Cine nu, sa-si ia detectoare de radar, anti-radar, sa-si puna cd agatat in oglinda, masina aurie etc.

Comment

Originally posted by Silviu View Post

Intrebare: de ce neamtul cand vine in RO si intra intr-o localitate unde e limita de 30KM.h (pe tot drumul, ex. Sarmisegetuza) el merge cu 40KM/h pana la semnul de "iesire localitate" si apoi accelereaza ? Oare nu e o problema de mentalitate a noastra, a soferilor, in primul rand ? Doar intreb ... de ce ei pot sa se conformeze si noi trebuie sa comentam ca sunt limitarile aberante ... :-)
                                asa e corect. din pacate romanii cand intra pe un sector cu limitare la 30 merg cu 20 ceea ce ma enerveaza la culmeeeeeeee ca fac ditai carnatul in spatele lor.
                                vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google