Interzicere Detector Radar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by angel View Post
    .............................. Utilizatorul detectorului este interesat sa se deplaseze cat mai rapid, concomitent cu starea de alerta crescuta, oferita de prezenta detectorului ce-l poate avertiza in orice moment...moment ce este cu precizie ales nu de sofer, ci de conu` detector! De aici si gradul marit de distragere a atentiei, nerecunoscut de multi dintre utilizatori.
    ...................................
    Nu chiar, eu sunt mai stresat daca n-am detectoru pus, cand calatoresc multi km.
    Daca il am pus n-am stres (pt ca nu merg nebuneste in localitati, incalc legea cu bun simt ) mi s-a intamplat de cateva ori sa caraie si sa reactionez tarziu intrebandu-ma in gand ''ce drac caraie asa din senin ca nu-i nici o benzinarie sau ceva de genu prin zona'' dar nu m-a luat.

Tot ei au permis detectoarele, acum vor sa le scoata, ok. Nu s-au inmultit accidentele pt ca au permis detectoarele, de asta sa fim convinsi, le-au scazut lor veniturile si spagile/cuibucurile/banii nemunciti.

Ma bucur totusi ca multi retarzi cu masini bengoase n-au (nevoie..?) detector si ii vad dupa 5 minute dupa ce m-au depasit cu viteza luminii, trasi pe dreapta, da, astia merita arsi, da' nu prea ii arde Garcea, ca au bani si Garcea e om sarac si tre sa mance si burta lui ceva.

Cum a devenit Medicina, asa e si Politia, o afacere, cu diferenta ca primii chiar fac si fapte bune contra ciubucului (dar vai de capu tau daca n-ai sa-i dai).
    Last edited by Octavian; 26 August 2009, 21:13.

Comment

• Atata timp cat bulevardele sau strazile libere unde nu-i nici un pericol sunt mentinute la 50 desi au dreptul sa ridice limita la 60 chiar si 70, atat timp cat in fiecare catun cu 3 case si o ulita mentin 50 de km/h desi la fel ar putea sa ridice limita si atata timp cat stau cu radarul la capat de pod sau de panta ca stiu sigur ca le pica clienti eu sunt pentru mentinerea detectorului. Daca se normalizeaza aceste aspecte si altele de tipul asta nu ma mai intereseaza ce hotarasc legiutorii ca oricum nu mai i-mi trebuie detector.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• pai cam asta e ,se oftica ca fac multi contestatii ,cand folosesc veioza si stiu cu buna gandire ca e ilegal ce fac ei,si nu le convine.
        Dau 2000 de parai si cumpar tot...

Comment

• Originally posted by Cristi_LCD View Post
          Atata timp cat bulevardele sau strazile libere unde nu-i nici un pericol sunt mentinute la 50 desi au dreptul sa ridice limita la 60 chiar si 70, atat timp cat in fiecare catun cu 3 case si o ulita mentin 50 de km/h desi la fel ar putea sa ridice limita si atata timp cat stau cu radarul la capat de pod sau de panta ca stiu sigur ca le pica clienti eu sunt pentru mentinerea detectorului. Daca se normalizeaza aceste aspecte si altele de tipul asta nu ma mai intereseaza ce hotarasc legiutorii ca oricum nu mai i-mi trebuie detector.
          Da, sustin, din pacate tot vor mai fi extreme.
          Pai stii cum (cred eu) gandesc ei? Daca fac limitare la 70, sigur noi mergem cu 90...
          Dincolo cat am mers am ramas placut surprins sa vad ca: e limita de 70, eeeee - atunci TOATA lumea mergea cu 70, e 50 - ok, toata lumea cu 50.
          Nu ca la noi, mai da domnu' sa prinzi o portiune cu 70, trebe sa fie cate unu' care merge cu 50-60...ca el nu se grabeste, nu se gandeste ca face coada dupa el.
          Noi traim pe extreme, rar cale de mijloc, suntem total needucati(degeaba suntem o mana de oameni care vrem sa impunem ceva civilizatie, nervii pot ceda la un mom dat) dupa 20 ani de libera trecere, nu numa' soferii, noi toti (inclusiv Garcea da?).
          Si dincolo educatia la inceput s-a facut cu paru' (adica amenzi sanatoase, care chiar s-au aplicat si nu s-a luat cibuc).
          Deja intram in alte discutii dar nu ma pot abtine, mi-e scarba de unii colegi de trafic si mai ales de Politia Romana care nu aplica cum trebuie nici macar legile care sunt, prea multa spaga/prea mult jigodism, in loc sa impuna MACAR un pic de respect, nu impune decat dezgust/scarba/etc.

Comment

• octavin, de cand am statie cb sunt surprins cat de politicosi sunt camionagii si dubari cu asa ceva :P .bine mai sunt si alti rai. da asta e.

Cum am auzit odata o discutie intre doi cu bascule,cum injura unu pe smecherii cu audi de depaseau la limita,celalat coleg tipa la el,aruncai ba in rapa dai in ..... noi sa-i lasam pe ei da ei pe noi.

Comment

• Nu tiristii sunt problema la noi (o mica parte sunt mai dusi cu pluta, dar la general ei nu sunt o problema).
              Daca se va scoate din legalitate detectorul, asta va fi cea mai buna alternativa, statia emisie-receptie , numa ca e ceva mai scumpa, dar merita 100% , mult mai utila si mai safe decat detectorul, numai ca nu prea mai poti sa asculti o muzica buna.
              Oricum imi iau si statie ca Garcea sa-mi suga ciorapii (atata timp ca nu fac limitari de 70 acolo e este posibil, si cate locuri sunt...majoritatea din noi cam asa mergem prin localitati cu trafic lejer, 60-80...).

Comment

• o statie normala si buna nu sare de 4-5 mil cu tot cu antena ,cea ce e mai ieftin ca un detector de la bel.
                zic eu ca merita mai mult.Io am m 150 ron antenadat pe tti meu 260 ron cu o antena mica la oferta pe un site pe net.Cand o sa-mi iau si antena mare de 1.5 m o sa fie unpic peste 4 mil,oricum am 3 sisteme info in masina acuma,pe jipi,detectoru si CB
                Iti recomand sa citesti topicu statii CB din forum http://www.loganclub.ro/forum/statii...2.html?t=10782
                Last edited by C@talin; 26 August 2009, 22:21.

Comment

• Nu e asa de simplu cu interzicerea. Imi aduc aminte ca atunci cand s-a dat drumul la detectoare, a fost cu acordul puternic mediatizat al politiei. Eu am auzit cu urechile mele la TV pe un mare grangur de atunci de la circulatie care ne explica noua cum detectoarele radar sunt chiar folositoare pentru prevenire, cum ajuta ele la temperarea soferilor vitezomani. Si asta nu o data, ci de mai multe ori, cu program. Ei, maharii de sus, le-au dat binecuvantarea detectoarelor - ca sa aiba si firmele beizadelelor inca niste aparatura de importat si de vandut. Acum daca o intorc si le interzic, cei care le-au cumparat pot foarte bine sa ceara banii inapoi, plus despagubiri - nu de la comerciantul de la care le-au cumparat, ci de la statul roman care le-a interzis dupa ce mai inainte chiar ne-a indemnat sa le cumparam, ca nu e nici o problema.

Comment

• Da da da, asa e - imi aduc si eu aminte de ceva cashchete care sustineau in mass media si explicau de ce e bun detectoru, de ce intra in legalitate etc etc.
                    Deci cum spuneam, e o treaba de bisnis aici, fara nici o legatura cu realitatea evenimentelor din trafic , nu le mai iese bugetu, cotizatiile la sefi, banii de ciorba de burta (care li se prelinge pe barbie apoi pe camasa) , e saracie si la ei.
                    Audiurile si Mertanele alea bengoase trebuie intretinute cumva (sigurat si le-au cumparat din salaru de drept).

Comment

• pai daca ii vezi in constanta cum vin si pun doar de 7.5 lei benzina la motoare de 3.0 4.0

te apuca rasu )

Comment

• Originally posted by ParuLuScorilo View Post
                        Acum daca o intorc si le interzic, cei care le-au cumparat pot foarte bine sa ceara banii inapoi, plus despagubiri - nu de la comerciantul de la care le-au cumparat, ci de la statul roman care le-a interzis dupa ce mai inainte chiar ne-a indemnat sa le cumparam, ca nu e nici o problema.
                        Cei care declara asa ceva chiar sunt iresponsabili. Nu poti sa dai statul in judecata ca interzice detectorul de radar. Nu te-am obligat, initial, sa-l cumperi cand au dat liber la detectoare; era doar o optiune ce tinea de fiecare conducator in parte daca-l cumpara sau nu....

@Tavi oare chiar nu tine de realitatea evenimentelor din trafic? pai in localitati sub 80-90KM/h rar vezi o masina sa circule. Si in cateogoria asta intram noi astia care avem detectoare si totusi conducem in limitele legale ... dar restul ? ce vad doar prin 4 judete (TM, CS, HD, GJ) ce le tranzitez aproape saptamanal ma fac sa ma gandesc ca e o masura buna. Nu e singura masura ce trebuie luata dar asta chiar e buna. (oare in afara de ce sunt interzise ... ?)

S.

S.
                        I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• @Silviu: hehehe, conform precedentului instituit de angel (cu a mic), ar trebui acum sa sar in sus si sa pretind cu vehementa scuze, pentru ca m-ai facut iresponsabil. Eu nu am detector, sunt deci iresponsabil. Tu ai.
                          Dar nu asta ma roade pe mine, ci problema de principiu. Niste vajnici reprezentanti ai Statului din Parlament au dat drumul la detectoare prin lege. Alti vajnici reprezentanti ai Statului, din Guvern, au pus legea in aplicare. Dupa care tot niste reprezentanti de seama ai Politiei rutiere, adica tot ai Statului, ne-au indemnat parinteste sa le cumparam, ca ne mai tempereaza elanul si ne invatam in felul asta sa mergem cu viteza normala. Ei toti la un loc, prin firmele beizadelelor (poate ca fraza asta te-a deranjat? ) au dat lovitura, vanzand la greu detectoare. Acum Statul vine si le interzice? Atunci sa dea banii inapoi celor fraieriti, cu dobanda. Vreti un exemplu in care se procedeaza la fel? In SUA se screm de multa vreme sa interzica armele la populatie si nu au cum, din acelasi motiv. Politia a venit cu solutia sa cumpere armele de la cine vrea sa renunte la ele.
                          Poate un avocat ne poate lamuri mai bine.
                          PS: Silviu, faptul ca esti membru cu vechime nu te indreptateste sa jignesti. Aici schimbam pareri, opinii, idei, experiente, si nu insulte. Ceea ce am spus eu mi se pare in spiritul dreptatii, si nu o iresponsabilitate, cum ar fi foarte fericiti sa ne faca sa credem taticii si beizadelele lor direct interesate financiar.
                          Last edited by ParuLuScorilo; 27 August 2009, 14:40.

Comment

• Originally posted by Silviu View Post
                            @Tavi oare chiar nu tine de realitatea evenimentelor din trafic? pai in localitati sub 80-90KM/h rar vezi o masina sa circule. Si in cateogoria asta intram noi astia care avem detectoare si totusi conducem in limitele legale ... dar restul ? ce vad doar prin 4 judete (TM, CS, HD, GJ) ce le tranzitez aproape saptamanal ma fac sa ma gandesc ca e o masura buna. Nu e singura masura ce trebuie luata dar asta chiar e buna. (oare in afara de ce sunt interzise ... ?)

S.
                            S.
                            Avem judete comune care le tranzitam saptamanal (TM, CS), cunosc zonele.
                            DA, se circula cu 70-80 preponderent (nu 80-90), numai aia mai jmecheri trec cu 90-100 prin localitati, eu daca ma grabesc si merg cu 80 cam ii depasesc pe majoritatea in judetele TM si CS.
                            Nu scoaterea din legalitate e solutia, eu n-am sesizat nici o diferenta de mers de cand cu radarele (detect) legalizate.
                            I-ai prins? ARDE-I !! Nu dai spaga si scapi ca esti un ghertoi cu bmw 320i.

Comment

• Mamaaaa, ce batalii pe detectoarele astea!
                              Eu v-am zis ca m-am convins de avantajele statiilor radio si observ cum multi de aici cu detectoare, s-au mutat deja pe thread-ul despre statii radio!...si va mai spun, ca sunt chiar multe de invatat, fara sa ascund faptul ca m-am lasat dus de val si acum sunt pe aproape de a-mi achizitiona o statie CB
                              Sa vedeti voi mai tarziu cum ajung cei care au votat Pro, sa le para rau ca nu mai pot vota odata, Contra Detectoare
                              Last edited by angel; 28 August 2009, 19:00.

sigpic

Comment

• Detectoru e bun in oras,unde mai greu afli de un radar .
                                Desi am mai auzit noaptea rpin statie de la colegi cu CB cum ca e radar la crangasi,sau in militari etc .
                                Oricum rar,io ma mai plimb nopatea si o mai scap in 70. Si nu as renuntza la detector.
                                pe€ afara statia rulz,pot sticletii sa faca cat vor veioza

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google