Telefonul La Volan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Telefonul La Volan

Ce ziceti de asemenea film???.............http://stirileprotv.ro/exclusiv/excl...-la-volan.html..........
    Dupa parerea mea vorbitul la telefon la volan trebuie penalizat drastic.
    Iar trimisul de SMS-uri,MMS-uri,etc...ar trebui sanctionat cu suspendarea permisului.
    Pe bune ce o fi asa de greu sa tii un BLUETOOTH agatat de ureche si sa vorbesti pana se consuma bateria ambelor aparate?
    Sau daca nu vreti asa ceva in ureche,puteti sa va cumparati un Radio Mp3 cu Cd si cu functia bluetooth incorporata sau alte dispozitive de genul astora!
    Eu folosec intodeauna casca bluetooth cand ma sui la volan si nu mi se pare mare branza .
    Cand ma suna cineva am raspuns automat activat si nu trebuie sa apas nici un buton,iar cand sun la randul meu am apelarea vocala activata si se rezolva treaba rapid si eficient din toate punctele de vedere.
    Voi sunteti pro sau contra utilizarii mobilului la volan???

..clar impotriva folosiri mobilului fara accesoriile necesare folosirii de la distanta.Am intalnit destui soferi care mergeau in dorul lelii si cand am trecut pe langa ei erau cu mobilul la ureche.Oricum eu de regula nu raspund la telefon in timp ce conduc,decat foarte rar,de obicei cand ajung la destinatie.

Comment

Ivan Marian Ia vezi aici:

Comment

Pai mai degraba acel thread al lui Vitriol trebuia postat la LEGISLATIE si nu acolo.
        Cand am scris titlul acestui thread al meu nu mi-a aparut nici un alt titlu cu acest nume,asa ca l-am postat pe forum.Imi cer scuze ca nu am vazut....Dar cred ca mai degraba Threadul lui Vitriol trebuie mutat aici si nu la ...Filmulete Auto...
        Rog moderatorii sa faca si un sondaj de opinie in acest caz si cred ca acest thread ...LEGISLATIE... este mai accesat decat threadul ....FILMULETE AUTO... si din cauza asta lasati al cui post vreti voi ,,,numai sa il lasati la LEGISLATIE.
        Multumesc.
        PS....a se vedea si nr.de accesari de acolo fata de acesta.Oricum voi stiti mai bine ce se cauta si ce nu.
        Last edited by Ivan Marian; 20 August 2009, 18:25.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google