Proces Amenda Radar

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Proces Amenda Radar

Pe data de 25.08 am intrat in radar, cu 79km/h, in Gheorgheni ( HR ).
    Am primit 3 puncte si vreau sa contest amenda ( pt a scapa de puncte ).
    Eu locuiesc in Tg-Mures ( peste 100 km, pana in Gheorgheni ).

Se poate sa trimit contestatia prin posta ?
    Care este procedura exacta, si care sunt actele pe care politistul trebuia sa le aiba ?

Din auzite, am aflat ca politistii trebuie sa aiba niste acte ( pe care nu le au ), si asa se scapa de amenda.

A mai fost careva intr-o situatie similara ?

Dacă ai "comis-o" de ce vrei să scapi de amendă??? Din spirit şmecheresc??? Sau ca să demonstrezi că legile sunt pentru fraieri???

Comment

@gigi du-te ma si plateste amenda ca te duci prin tribunale degeaba ( de fapt pe banii tai) si nu o sa castigi! Nu vrei sa se tina si procesul tot prin posta? De obicei asa se intampla, gresesti -> platesti!
      P.S. Bine ai venit pe forum!

Comment

ciudat mod de a-ti face aparitia pe forum. mult succes la contesatie!decat sa-ti faci cont pe logan pentru a intreba acest lucru mai bine dadeai un search si gaseai pe internet toate raspunsurile la intrebarile tale.
        MiNnRuZ

Comment

plateste amenda si asta este, sa iti fie invatatura de mine.
          eu care am permisul de 1 an si 4 luni nu conduc cu mai mult de 60 km/h in orice localitate .
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by gigitranza View Post
            ..........Care este procedura exacta, si care sunt actele pe care politistul trebuia sa le aiba ?.....
            In primul rand, bun venit pe loganclub!...si bine ne-ai gasit!
            Daca ai stiut sa deschizi un thread, dovedeste ca nu esti un incepator"si tu, acolo"...da`incepe nene cu un salut ceva, ca m-a luat cu palpitatii cand am intrat direct pe declaratia asta, a ta
            Procedura de care intrebi e foarte simpla si este sustinuta in primul rand de probabilitatea de a fi nevinovat, de ceva cunostinte a drepturilor tale, de adoptarea unui ton calm si convingator pe timpul sustinerii cauzei tale in fata politistului si certitudinea ca in acel moment, acesta comite un abuz in timpul unei false misiuni...toate aspectele astea, trebuia sa le ai in cap, cu cel putin 50 m. inainte de a te opri politistul, sa nu spun chiar inainte de a trece prin fata radarului!
            Contestatia se depune personal, la sediul politiei pe raza careia s-a constatat contraventia si trebuie sa fie beton argumentata...in cazul tau, lucru putin probabil la 79km/h in localitate...doar daca te aflai cumva si tu in misiune cu o salvare, masina pompieri, spp"sri dar in cazul asta, te saluta nenea politist si-ti asigura si spatele
            Din dorinta de a incarca pagina si server-ul, m-am intins la vorba dar la modul serios vorbind, chiar nu poate exista asumarea responsabilitatii cand se greseste?...ceasul ala kilometraj, nu este pus acolo pentru a ne indica punctele cardinale iar pe viitor, sincronizeaza piciorul drept cu kilometrajul.
            Sanse zero in cazul tau, privind solutionarea favorabila a contestatiei.

Pe acest forum, nu se incurajeaza eludarea legii!
            Last edited by angel; 28 August 2009, 08:48.

sigpic

Comment

Bine ai venit
              Daca stii ca ai comis-o de ce sa mai contesti amenda?
              Oricum este dreptul tau sa faci lucrul asta.
              Contestatia se poate trimite prin posta si chiar sa ceri judecata in lipsa, insa tot va trebui sa faci cateva drumuri ca sa rezolvi pentru care vei plati mai mult decat 120 lei cat este amenda.
              sigpic
              Ambition 1.5 dc

Comment

@gigi eu am sa-ti raspund scurt si la obiect
                Pentru sesizarea instantei nu este nevoie de prezenta dumneavoastra, puteti sa trimiteti prin posta plangerea.

Pentru mai multe detalii citeste aici!!!!

Comment

Salut! Poti face plangere contraventionala pe care o depui/ transmiti la instanta de judecata competenta (in cazul tau Judecatoria Gheorghieni) prin care sa ceri anularea total sau in parte a P-V de constatare a contraventiei. Motivele pentru care ceri asta numai tu le stii, dar trebuie sa ai motive temeinice daca vrei sa ai sanse. Plangerea poti sa o trimiti si prin posta cu confirmare de primire, in aceeasi plangere poti sa ceri judecarea in lipsa daca vrei sau poti angaja un avocat de acolo.

Comment

@angel:
                    de mult timp contestatiile nu se mai depun la sediul organului constatator, ci direct la judecatorie.
                    in acest caz, contestatia este lipsita de taxa de timbru.
                    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Se pare că am ajuns la vorba aceea: "un prost aruncă o piatră şi o mie de deştepţi sar să o scoată"!!!!
                      P.S. Nu vreau să jignesc pe nimeni!!!

Comment

Originally posted by TopCat View Post
                        @angel:
                        de mult timp contestatiile nu se mai depun la sediul organului constatator, ci direct la judecatorie.
                        in acest caz, contestatia este lipsita de taxa de timbru.
                        Nu te contrazic, deoarece de prin `91, nu am mai avut de contestat nimic ...am platit cand a fost cazul, ca asa mi s-a parut normal daca am fost cascat

P.S. @Daniel 67: Pe aici, nu scoate nimeni pietre din balta...doar ca facem norma la post-uri
                        Last edited by angel; 29 August 2009, 20:02.

sigpic

Comment

Am uitat sa mentionez ca prefer raspunsuri de la soferii care fac cel putin 400 km/zi si au trecut printr-un proces.

Comment

cred ca deja exagerezi cu ultimul post... nu fac mai mult de 30 km/zi insa asta nu inseamna ca esti un sofer mai bun decat noi. Printr-un proces cred ca au trecut numai cei care se considerau nevinovati... si au avut tot dreptul sa apeleze la judecatorie... in cazul tau, nu vad ce incerci sa faci... sa dovedesti ca nu era radarul bun?
                            In alta ordine de idei... pe viitor masoara-ti cuvintele si mai ales denumeste de la inceput threadul cum trebuie ''Proces amenda radar - interzis soferilor sub 400 km/zi'' si dupa aia sa ai pretentia sa iti raspunda numai ei. Nu de alta dar am intrat aici din curiozitate si m-am trezit cu un thread prin care tu incerci sa afli niste informatii care ulterior sa te ajute in fraudarea legii... ei bine forumul nostru nu incurajeaza activitatile de acest gen.

Propun inchiderea acestui topic, atat datorita subiectului cat si datorita atitudinii initiatorului care jigneste in mod indirect colegii de forum care au postat.

In final daca am gresit cu ceva in cele spuse imi accept sanctiunea.
                            sigpic

Comment

Nu prea cred ca o sa gasesti pe forumul asta ce vrei tu. De fapt cred ca vrei sa te kci pe tine un pic (o sa fiu avertizat pentru ambele forme de exprimare), intra si tu pe "forumul soferilor de cursa lunga amendati pentru radar" daca vrei raspunsuri la subiect! Permite-mi sa nu cred ca esti un sofer de cursa lunga din moment ce te agiti ca o sticla de Pepsi pentru o amenda radar!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google